«Να τον έχει ο Θεός καλά…» (pic)

Η επιθυμία του μικρού Περικλή να συνάντηση τον Νίκο Γκάλη έγινε πραγματικότητα μέσω της Make A Wish και σε συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης, με τον «γκάνγκστερ» να δηλώνει συγκινημένος. Μέσω facebook ο Γκάλης μοιράστηκε με τον κόσμο τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Όταν με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι ένας μικρός φίλος του ΑΡΗ και του μπάσκετ ο 9χρονος Περικλής έκανε μια ευχή να με συναντήσει και να με γνωρίσει από κοντά ταξιδεύοντας από την Σύρο στην Θεσσαλονίκη συγκινήθηκα και δέχθηκα αμέσως.

Όταν μάλιστα συνάντησα από κοντά τον Περικλή η χαρά μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς διαπίστωσα ότι ο μικρός λατρεύει τον αθλητισμό και το μπάσκετ και παρόλο που δεν με είδε αγωνιζόμενο ήξερε τα πάντα για μένα και γι’ αυτό τον είχαν ενημερώσει ο παππούς και ο πατέρας του.

Με χαρά πήρε τα δώρα που του δώσαμε εγώ και ο ΑΡΗΣ και είμαι σίγουρος ότι θα νιώθει ευτυχισμένος όταν τα δείχνει στους φίλους και τον προπονητή του. Να τον έχει ο Θεός γερό αυτόν και την οικογένεια του και στο μέλλον θα ήθελα να τον δω να παίζει μπάσκετ με τα κιτρινόμαυρα».