Νέος χαμός στο «αιώνιο» μπάσκετ

28

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξαπέλυσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, κατά την παρουσίαση του Ολυμπιακού. Αναφέρθηκαν στο θέμα της τιμωρίας του, του ντόπινγκ, της φοροδιαφυγής, αλλά και του στοιχήματος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αρχικά μίλησε για τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων: «Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις. Οι ανακοινώσεις μας είναι βάσει της ηθική και της νομικής επιστήμης».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Εμείς, τοποθετούμαστε σε πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Μην πάμε στα πιο παλιά, πάμε στα πιο πρόσφατα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου είναι έκπτωτος, αλλά πήγε στον πέμπτο τελικό! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα βέβαια, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει… επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που ήταν κι αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Είναι ένας καλός επιστήμονας, αλλά καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;.

Όταν εξαγγέλλονται μπάτζετ 30 εκατομμυρίων και τα πραγματικά μπάζτετ είναι 10-12 εκατομμύρια κάποιος πρέπει να το ψάξει.Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω… Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα, να την ονομάσουμε “κόκκινη” και να γράφουμε τα δικά μας! Θα τελειώσει κανένα παιχνίδι;

Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτηση μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Τι θέλει; O κ. Γιαννακόπουλος ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στην Μαλαισία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα». Αν αυτή η έρευνα έχει ολοκληρωθεί να βγει να το πει οι σκιές δεν βοηθούν κανέναν. Δεν υπάρχει πόλεμος ανακοινώσεων, πρόκειται για διαφορετική άποψη σε θέματα φιλοσοφίας και αρχών».