Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

23

Δικαστικές περιπέτειες για τον Φάνη Χριστοδούλου που συνελήφθη στην Πάρο μετά από έκδοση σε βάρος του απόφασης προσωποκράτησης με αφορμή την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του.

Ο εκ των θρύλων του ελληνικού μπάσκετ που διαμένει μόνιμα στο νησί είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας και σ’ αυτή την υπόθεση αντίδικος του ήταν ο Αλβανός υπήκοος. Ο εν λόγω εργαζόμενος, λοιπόν, είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του Χριστοδούλου ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε. Ο Αλβανός υπήκοος επέμεινε και πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους. Και έτσι έγινε… Ο Χριστοδούλου συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο πρώην μπασκετμπολίστας, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή!

Πηγή: sentragoal.gr