Τα χρέη της ΚΑΕ και ο Μποχωρίδης

19

Για την μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, τις αντιρρήσεις του ερασιτέχνη Άρη, αλλά και την πρόθεση της ΚΑΕ μέσω ένδικων μέσων να διαπιστωθεί πως δημιουργήθηκαν τα χρέη, μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, το μέλος της διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας.

Για την πώληση Μποχωρίδη είπε: «Προτεραιότητα ξεκάθαρη από την αρχή που ανέλαβε η διοίκηση που είναι προσωρινή, αναλάβαμε να κάνουμε μια προσπάθεια εξυγίανσης οικονομικής της ομάδας. Είναι γνωστά τα χρέη από παλιά. Αν σε πέντε χρόνια από τώρα μιλήσω μαζί σας και η ομάδα είναι στο μηδέν χρέος θα έχουμε πετύχει».

Για τα χρέη τόνισε: «Υπάρχει μία ηθική υποχρέωση απέναντι στη ιστορία του συλλόγου να βγουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα τα οποία έχουν γίνει, αν έχουν γίνει, στο παρελθόν. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η διοίκηση δεν εκτελεί χρέη εισαγγελέως. Αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης. Η δική διάθεση μας είναι να βγουν στην επιφάνεια και να είναι διαθέσιμα προς όλους τα στοιχεία και μετά να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Το πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν αλλάζει την κατάσταση».

Για τις αντιρρήσεις του ΑΣ Άρη για την πώληση Μποχωρίδη, ανέφερε: «Αυτός που διοικεί παίρνει και την ευθύνη της απόφασης. Εκτιμούμε τον Χάρη Παπαγεωργίου, χρειαζόμαστε την βοήθειά του και τον θέλουμε κοντά μας. Χρειαζόμαστε την άποψή του, αλλά από κει και πέρα είναι ευθύνη της ΚΑΕ να πάρει κάποιες αποφάσεις. Αν θέλουν να συμμετάσχουν στην διοίκηση ο κ. Παπαγεωργίου κι ο κ. Παραμανίδης, να κάνουμε μία διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου, να μπουν κι αυτοί στη διοίκηση».