Το ντέρμπι και ο Ιβάνοβιτς!

16

Ένας ακόμη από τους πολλούς αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε αγώνες Άρης-ΠΑΟΚ ακόμη και τις καλές εποχές κατέθεσε την άποψή του για το αυριανό ντέρμπι. Ο Σωτήρης Νικολαϊδης μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5», τονίζοντας πως περιμένει να δει ένα αμφίρροπο και όμορφο παιχνίδι.

Σχολιάζοντας τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο πάνω από τον Αρη, πιστεύω ότι είναι καλύτερος και από πέρσι. Ο Όντουμ καλύτερος από τον Κούπερ, η ομάδα έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, μεγαλώσανε τα πιτσιρίκια, ο Λιάπης και ο Κώττας, ενώ έχει πλέον και τέσσερις ψηλούς».

Για τον Άρη τόνισε: «Ο Αρης έχει αλλάξει το προφίλ του. Έχει πολύ καλό προπονητή που νομίζω ότι θα κάνει καριέρα. Έχει αρχή και τέλος. Δίνει βάση στην άμυνα. Αν έπαιζε ο Τόμας θα ήταν φαβορί. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Γενικά ο Άρης είναι ένα σκαλί κάτω από το ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ προέρχεται από συνεχόμενα παρατάσεις. Συν του ότι ο Άρης παίζει στην έδρα του. Ο Αρης έχει 7-8 παίκτες. Γενικά πάντως πιστεύω ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο και πολύ όμορφο παιχνίδι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να γίνει βοηθός του Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Στα 37 μου πήρα πτυχίο στην γυμναστική ακαδημία και τώρα μαθαίνω ισπανικά. Αν τα ήξερα ήδη, τώρα θα ήμουν βοηθός του Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό»!.