Χαμός με Λεμπρόν Τζέιμς!!! (videos)

15

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο Κλίβελαντ και στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ακρον αποθεώθηκε από 25.000 φίλους των Καβαλίερς!

Οι στιγμές και οι εικόνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι φίλοι των Καβς έχουν συγχωρέσει τον τέσσερις φορές MVP του πρωταθλήματος, ο οποίος μίλησε στο κοινό ακόμη και για… πρωτάθλημα!

“Κάποιος με ρώτησε αν είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Εγώ το σκέφτηκα και είπα μέσα μου… ‘Πώς να μην είμαι; Γύρισα στην ομάδα μου, στην πόλη μου’. Σας αγαπώ όλους. Επέστρεψα”, είπε επί της σκηνής έχοντας δίπλα την οικογένεια του.

Στην συνέντευξη μίλησε για τους στόχους του με το Κλίβελαντ, αναφέρθηκε στον νέο του προπονητή, Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παίξει με τον Κέβιν Λαβ.

“Θέλω να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς, είναι ο στόχος μου και θα αποτελέσει το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Αλλά ας μην πετάμε στα σύννεφα. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετά άπειρα παιδιά που θα πρέπει να τους διδάξω κάποια πράγματα, να ηγηθώ και να τους εμπνέω. Θέλει χρόνο. Μακάρι να έρθει ένας παίκτης, όπως ο Λαβ”.

Δείτε το βίντεο με την είσοδο του Λεμπρόν στο Ακρον: