«Υποπτη η στάση του Αναστόπουλου»

23

Επιμένει ο Λευτέρης Αρβανίτης σε… προμελετημένη απόφαση των διαιτητών να διακόψουν το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να θεωρεί πως πίσω από την απόφαση του πρώτου διαιτητή, Αναστόπουλου, κρύβεται η ΕΟΚ…

Ο κ. Αρβανίτης τοποθετήθηκε εκ νέου μιλώντας αργά το βράδυ της Κυριακής στη ΝΕΡΙΤ και την «Αθλητική Κυριακή». Διαβάστε τι δήλωσε:

Για το ποιο λόγο θεωρεί ότι το έργο του διαιτητή ήταν προμελετημένο:

«Γιατί επέμεινε να πάει στα αποδυτήρια λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το ημίχρονο, και χωρίς να γίνει τίποτα απολύτως. Μπορείτε να το δείτε άλλωστε αυτό και στο βίντεο. Όταν του είπαμε τι είδαμε, μετά έλεγε ότι κάποιος τον έφτυσε. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια να εκκενώσουμε το γήπεδο, την ώρα που υπήρχαν παράλληλες εκδηλώσεις».

Για το αν υπήρχε προηγούμενο με τον διαιτητή και για το πώς κατέληξε στην απόφαση του:

«Κάναμε τα αδύνατα, δυνατά και τελικά εκκενώσαμε το γήπεδο. Ο ίδιος δε βγήκε έξω, και υποστηρίζει ότι ένας άνθρωπος του είδε ότι το γήπεδο είχε κόσμο. Όταν πήγαμε να του πούμε ότι όλα είναι έτοιμα, είχε κλείσει το φύλλο αγώνα. Δεν είχαμε κανένα προηγούμενο μαζί του. Ηρθε σε ένα γήπεδο υπόδειγμα, και καταδίκασε μια προσπάθεια που κάνουμε εδώ και δύο χρόνια να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Τορπίλισε έτσι απλά την προσπάθεια μας, ενώ κάναμε όσα μας είπε. Η στάση του σίγουρα είναι ύποπτη».

Για την κόντρα με την ΕΟΚ:

«Πέρσι στον τελικό Κυπέλλου είχαμε πολλά παράπονα. Στο παιχνίδι κυπέλλου με την Κηφισιά είχαμε παράπονα, και μετά από δύο αγωνιστικές έρχεται το τελειωτικό χτύπημα το Σάββατο, με έναν διαιτητή που ήταν και στο Κηφισιά-Άρης (σ.σ. δεν αναφέρεται στον Αναστόπουλο). Κάποιος πρέπει να πει τι συμβαίνει και το πώς ορίζονται οι διαιτητές.

Για το τι έγινε με τις κορδέλες:

«Γνωρίζεται πολύ καλά τι γίνεται με την κορδέλες στους αγώνες. Προφανώς κι αυτό έγινε κατά λάθος. Γιατί αν ήταν να τον πετύχει κάποιος επίτηδες, θα μπορούσε αν δεν έβρισκε στόχο να χτυπήσει και παίκτη του Αρη. Αρα καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο έγινε δύσκολα. Ήταν μια κακή στιγμή την οποία θέλουν να πληρώσουμε ακριβά. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να μειώσουμε την ποινή όσο είναι δυνατόν».