«Θέλω να μιλήσω με Σαββίδη» (Video)

14

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. «Θέλω να μιλήσω με τον Σαββίδη για το θέμα του συμβολαίου μου», δηλώνει στην συνέντευξη που φιλοξενείται σήμερα στις εφημερίδες από τους απεσταλμένους στην Ολλανδία.

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ μίλησε για όλους και για όλα στάθηκε όμως στο θέμα του νέου συμβολαίου του. «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Βρύζα, αλλά ζήτησα μία συνάντηση και με τον κ. Σαββίδη για να βρεθεί μία λύση με το νέο μου συμβόλαιο. Κι αυτός θέλει να δει. Εγώ είμαι θετικός για να μείνω, αλλά όλα θα κριθούν μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαββίδη. Πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση», τόνισε αρχικά ο Κλάους που δεν έκρυψε το παράπονό του:

«Πριν τελειώσει η περσινή σεζόν έγιναν κάποιες συζητήσεις, όπως και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Δεν έχουμε συμφωνήσει παρότι υπάρχει κοινή διάθεση για να τα βρούμε, αλλά με ενοχλεί περισσότερο ότι βγήκε προς τα έξω ότι έκλεισα και μάλιστα κυκλοφόρησαν και ποσά. Δεν έχει γίνει αυτό για κανέναν άλλο παίκτη και αυτό με πείραξε περισσότερο. Έως τώρα έχω βρεθεί δύο φορές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Περαιτέρω συζητήσεις, όμως, είναι καλύτερα να γίνουν με τον μεγαλομέτοχο. Είναι καλύτερα να μιλήσουμε μαζί για να βρεθεί η λύση και να είμαι κι εγώ ευχαριστημένος και η ομάδα. Κάθε χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Έχω φτάσει σε μία ηλικία 26 ετών και πρέπει να δω το μέλλον μου. Πιστεύω με τη συζήτηση με τον κ. Σαββίδη να βρεθεί μία λύση. Δεν αφορούν μόνο το οικονομικό αυτά που θα πούμε…».

Ο φορ του Δικεφάλου ρωτήθηκε και για μια δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, που είχε πει ότι αυτός είναι όλο το νόημα του ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτήν και μόνο τη δήλωση θέλω περισσότερο να βρεθώ μαζί του. Είμαι στον ΠΑΟΚ από το 1996, από 8 ετών. Αυτό το ξέρει καλά ο κ. Σαββίδης. Θα μιλήσουμε και πιστεύω ότι θα βρεθεί μία καλή λύση».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εκτός από το θέμα του συμβολαίου αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα ζητήματα και θέματα της ομάδας. Στο πρόσωπο του Ευθύμη Κουλούρη βλέπει τον εαυτό του, «μου θύμισε όταν πήγα και έβαλα δύο γκολ στη Λάρισα» είπε, χαρακτήρισε θετική την παρουσία των νεαρών παιδιών στην ομάδα, αν και όπως τόνισε «όταν μπήκα την πρώτη ημέρα στα αποδυτήρια νόμιζα ότι ήμουν στην Κ-20», ενώ αναφέρθηκε και στον Αγγελο Αναστασιάδη.

«Από την πρώτη μέρα μας ο κ. Αναστασιάδης μας είπε ότι πρέπει να γίνουμε πιο ομάδα. Να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτά είναι σημαντικά», τόνισε αναφερόμενος στον 61χρονο προπονητή, που ήρθε να προστεθεί στους ήδη πολλούς προπονητές με τους οποίους έχει δουλέψει.