«Θέλω το πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ»

14

Ο Μπίμπρας Νάτχο στην πρώτη του συνέντευξη, ως ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δηλώνει πανέτοιμος και διψασμένος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα ομάδα του!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νάτχο είπε:

– Ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

«Είμαι χαρούμενος! Είναι μία από τις κορυφαίες ρωσικές ομάδες, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ. Ελπίζω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό και να ενταχθώ στην ομάδα. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, ξέρω ότι υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός, και είμαι έτοιμος για αυτό. Θα βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα θα με βοηθήσει να ετοιμαστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να είμαι σε φουλ κατάσταση. Εχω ήδη αγωνιστεί στο Ρωσική πρωτάθλημα, είμαι εξοικειωμένος και έτοιμος να επιστρέψω».

– Πήρες τον αριθμό 66, το οποίο είχες τόσο στην Ρούμπιν όσο και στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει εξήγηση για την επιλογή;

«Είχα έναν ξαδέλφο τον Νέελι,, ο οποίος έπαιξε μπάσκετ και είχε τον αριθμό 6, αλλά πριν από δέκα χρόνια πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και αποφάσισα να πάρω τον αριθμό του. Όταν ήρθα στην Ρούμπιν, το 6 ήταν κατειλημμένο από άλλον παίκτη, αλλά πήρα το 66 που δύσκολα θα το πάρει κάποιος παίκτης σε μια ομάδα».

– Με τη Ρούμπιν είχες κάποιες επιτυχίες, όχι όμως το πρωτάθλημα. Μπορείς να κερδίσεις αυτό που σου λείπει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

«Φυσικά! Έχω ένα κύπελλο και το Σούπερ Καπ με την Ρούμπιν, μου λείπει μόνο το πρωτάθλημα! Ήρθα στην ομάδα που είναι πρωταθλήτρια και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ρωσίας. Ελπίζω ότι σύντομα θα κερδίσω το πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

– Έχεις μιλήσει με τον προπονητή, Λεονίντ Σλούτσκι, για το ρόλο σου στην ομάδα;

– «Μιλήσαμε μαζί μόνο μέσω τηλεφώνου. Αύριο θα έχουμε μια συνάντηση, όπου θα συζητηθούν όλα…»