Κάτσε και Κιόσε είναι έτοιμοι για όλα!

340

Εργκούς Κάτσε και Κρίστι Κιόσε, συμπατριώτες και φίλοι, κάνουν τον δικό τους απολογισμό μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Οστερμπεεκ.

Ο «παλιός», αν και μόλις στα 21 του χρόνια, Κάτσε δείχνει πιο έτοιμος και πιο έτοιμος από τον Κιόσε.
«Κάνουμε μια νέα αρχή και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Και όπως είπα πριν πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα», εξηγεί επιμένοντας στο ότι ο ΠΑΟΚ χτίζεται από την αρχή:

«Εχουμε πολλούς νεαρούς και πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και με δουλειά και υπομονή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα».

Ο Κάτσε έχει επίγνωση και των αδυναμιών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να γίνομαι κάθε χρόνο και καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα. Είμαι ακόμη 21 χρονών και έχω πολλά να μάθω. Πιστεύω πως όσο αποκτώ εμπειρία και με τις συμμετοχές που παίρνω θα γίνομαι ακόμη καλύτερος».

ΚΙΟΣΕ: «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ»

Από την πλευρά του ο Κρίστι (ή Χρήστος) Κιόσε δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του: «Η αλήθεια είναι πως ήταν η πιο δύσκολη προετοιμασία που έχω κάνει ποτέ. Και πέρσι ήταν δύσκολη αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητά ο προπονητής μας και αυτός θα αποφασίσει αν τελικά αξίζουμε».

Μάλιστα ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός δηλώνει έτοιμος να αποδεχθεί την όποια απόφαση πάρει ο προπονητής του:

«Είμαι έτοιμος για τα πάντα. Για αυτό είναι προπονητής. Αυτός γνωρίζει αν είμαστε σε ετοιμότητα. Αυτός θα αποφασίσει».