By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Η βοήθεια του κόσμου… οξυγόνο μας»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

«Η βοήθεια του κόσμου… οξυγόνο μας»

Τhessports
Last updated: 14/02/2021 11:36
Τhessports
Share
SHARE

Συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα παραχώρησε ο Θανάσης Χατζόπουλος, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του χρηματοδότη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην εφημερίδα “Real News”:

Για την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Έχει μειωθεί σημαντικά το κομμάτι της οφειλής προς τους παίκτες και από τα 971.000 ευρώ που χρωστούσαμε , πλέον έχουμε πέσει κάτω από τα 400.000 ευρώ. Ευελπιστούμε να πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όχι μόνο για να τους εξοφλήσουμε, αλλά και για να καλύψουμε ότι άλλο μπορούμε”.

Για το γιατί είναι μονόδρομος η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: “Διότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μία λαϊκή βάση ιδιοκτητών. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει κοινωνός των προβλημάτων του και, στο μέτρο που μπορεί να προσφέρει πολύτιμη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει”.

Για το αν εκτιμά πως η συμβολή του κόσμου θα αποδειχθεί παυσίπονο ή θεραπεία: “Θεραπεία δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε, γιατί, όσο φιλότιμα και αν ανταποκριθούν οι φίλοι μας, που το πιστεύω ακράδαντα αυτό, δεν γίνεται να εξοφληθούν τα πάντα. Άρα, μιλάμε για ένα παυσίπονο ή αν θέλετε για οξυγόνο απαραίτητο προκειμένου να πάρουμε βαθιά ανάσα και να πορευτούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία στο μέλλον”.

Για το αν λείπει, ένας αντίστοιχος Σαββίδης από την ομάδα μπάσκετ: “Σίγουρα λείπει και κάθε ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο αφεντικό, τον άνθρωπο που θα μπορεί να της εξασφαλίζει ηρεμία και προοπτική για το αύριο. Κακά τα ψέματα, χωρίς ιδιοκτήτη, δύσκολα μια ομάδα μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα”.

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης συνδράμει ακόμη στην ομάδα: “Μέχρι και πέρσι μας είχε βοηθήσει πολύ, φέτος έχει ανακοινώσει ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα θέλαμε ιδανικά να φτάσουμε τα 500.000 ευρώ, ώστε, με τη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, το ποσό να ανέβει στο 1 εκατ. ευρώ”.

Για τους φετινούς στόχους και το μελλοντικό πλάνο: “Μόνο πέρυσι πήγαμε άσχημα. Φέτος η ομάδα χτίστηκε στη λογική να μπορέσουμε να κάνουμε εξυγίανση, μειώνοντας τα παλαιά χρέη και να δημιουργήσουμε παράλληλα κάτι όσο το δυνατόν πιο στέρεο και αποτελεσματικό γίνεται. Θέλουμε να μετάσχουμε στα πλέι οφ και πιστεύω θα το πετύχουμε. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο να εκπονηθεί από τώρα πλάνο για το μέλλον, αφού προηγουμένως πρέπει να δούμε κατά πόσο θα πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τι υποχρεώσεις θα έχουμε”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ: “Όχι και μπορώ να το καταλάβω αυτό, αφού για να επενδύσει κάποιος θα θέλει να παραλάβει μία ομάδα νοικοκυρεμένη και όχι με υπέρογκες οφειλές. Φιλοδοξώ σε 2-3 χρόνια από σήμερα, τα χρέη να έχουν σχεδόν μηδενιστεί και το προϊόν μας να είναι και πάλι ελκυστικό”.

Σχετικά άρθρα

H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
Στο «ραντάρ» του Άρη ο ΜακΚίσικ!
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σενγκέργκης: «Θέλουμε να μείνουμε στη δεύτερη θέση» (vid)
Next Article Άρης-Παναιτωλικός: Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε…

Τελευταία νέα

«Έδεσε» κι επίσημα τον Φούντα ο ΟΦΗ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Βαρούχας: «Η ΑΕΚ άλλαξε γνώμη για Λανουά, επειδή πήρε το πρωτάθλημα!»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Μπλέκουν τον Ηρακλή για το… μπαμ με Ινσίνιε!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Άρης: Κορυφαίος ο… φευγάτος Αθανασιάδης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Follow US