Ο Σκόρδας συνεχίζει να κρατά το τιμόνι…

Ο Λάμπρος Σκόρδας θα παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ Άρης ως τη λήξη του πρωταθλήματος ή για να είμαστε πιο ακριβής μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, μετά την αίτηση ακύρωσης της σημερινής διοίκησης από φορείς και μικρομετόχους της ομάδας.

Mετά και από την αυριανή εκδίκαση της αίτησης αντικατάστασης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης που ζητούν ο ΑΣ Αρης, η ΚΜΑ και μεμονωμένοι μικρομέτοχοι της ομάδας, εικάζεται πως η απόφαση του δικαστηρίου θα έχει βγει ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, ο Λάμπρος Σκόρδας θα συνεχίσει να διοικεί την ΠΑΕ Αρης, καθώς έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΚΜΑ, και παρά την απώλεια τριών εκ των επτά μελών της προσωρινής διοίκησης του. Η ανάκληση της παραίτησης Βασβάνη δεν αλλάζει τα δεδομένα για την… άλλη πλευρά, που θα παραστεί κανονικά στην αυριανή εκδίκαση και θα ποντάρει αρκετά στις παραιτήσεις των τριών μελών από το δ.σ. της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά αύριο θα αποφασίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος σε ποια ματς θα εκτίσουν τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν οι Τάτος και Βανγκέλι. Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα λείψει σε δύο από τα πέντε τελευταία ματς και ο δεύτερος τέσσερις κίτρινες.

Τα προβλήματα για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή είναι και πάλι πολλά, αφού θα απουσιάσουν σίγουρα οι Αγκάνθο, Πουλίδο, Μπακασέτας και Μπουγαϊδης.