«Με υπογραφή Γκιρτζίκη το έγγραφο για τις 20 ομάδες»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο χρηματοδότης της ΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος και αναφέρθηκε στο έγγραφο που κατέθεσε η ομάδα της Άρτας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, επικοινώνησα με τον κ. Γκιρτζίκη και μου είπε κάντε την αίτησή σας και θα σας απαντήσω. Κάναμε την αίτηση, τονίσαμε πως η συγκεκριμένη διάταξη δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ και ο κ. Γκιρτζίκης ανταποκρίθηκε. Αυτό το χαρτί είναι επίσημο με υπογραφή Γκιρτζίκη. Η συγκεκριμένη διάταξη είναι απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 10 Ιουνίου. Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν προσβάλλονται, είναι ο νόμος. Ο δικαστής οφείλει να εφαρμόζει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Αυτό το έγγραφο θα είχε μεγαλύτερη αξία αν το είχαμε στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων. Τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να μην πυροδοτούμε φιλοδοξίες και μετά έχουμε απογοητεύσεις. Το έγγραφο έχει κατατεθεί, είναι δημόσιο έγγραφο».

Για το αν συνομίλησε με κάποιον από τον Άρη: «Με τον Ερασιτέχνη μόνο σε κάποιο στάδιο και με τον Κάλας κάποτε στο παρελθόν. Δεν μου ζήτησε κανείς τη γνώμη μου, ούτε χρειάζεται κιόλας».