Υπό επιτήρηση ο Μπαλοτέλι!

Στη Μίλαν επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού ο Μάριο Μπαλοτέλι, με την ιταλική ομάδα να του επιβάλλει αυστηρούς όρους για τη συνεργασία τους.

Το νέο συμβόλαιο του 25χρονου Ιταλού περιλαμβάνει μια σειρά από απαγορεύσεις. Τέλος το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι έξοδοι σε νυχτερινά κέντρα. Επίσης, οι άνθρωποι της ομάδας θα ελέγχουν τα σχόλια του Μπαλοτέλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν ο νεαρός έφερε σε δύσκολη θέση τις ομάδες του δημοσιεύοντας πράγματα που δεν έπρεπε. Τέλος, οφείλει να ντύνεται με ενδυμασία που του παρέχει η ομάδα και όχι δικής του επιλογής, ενώ οι Μιλανέζοι έβαλαν όρο ακόμη και για τα παράξενα κουρέματα του ποδοσφαιριστή!

Η αντίδραση του Μπαλοτέλι σχετικά με τους όρους της Μίλαν ήταν απρόσμενη:

«Θα αποδεχθώ οποιοδήποτε κανονισμό από τον σύλλογο. Θα παίζω γνωρίζοντας ότι θα μου δίνονται οι ευκαιρίες που αξίζω και όταν θα το θεωρεί σωστό ο προπονητής μου. Δεν έχω ξεχάσει να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω κίνητρο, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά. Είμαι 25 πλέον και έχω ωριμάσει. Δεν είμαι πια παιδί… Έχω ήδη σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες και δεν θέλω να ξαναγίνει αυτό. Όταν σου έρχεται ο… λογαριασμός απ’ όσα έχεις κάνει στη ζωή σου, τότε αντιλαμβάνεσαι πολλά πράγματα και προσπαθείς να αλλάξεις. Οι καταστάσεις στη ζωή είναι αυτές που σε κάνουν να ωριμάζεις. Πάντως, δεν περίμενα από τη Μίλαν να κάνει κίνηση για να με αποκτήσει ξανά και την ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει».

Ο Ιταλός φορ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή και τον πρόεδρο της Μίλαν:

«Οφείλω πολλά στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Εκείνος με ξέρει από παιδί. Με άκουσε χωρίς να επηρεάζεται από άλλους και γι’ αυτό του είμαι ευγνώμων. Του είπα ότι κατάλαβα τα λάθη μου και πως αν μου έδινε την ευκαιρία, δεν θα τον απογοήτευα. Του είπα πως θα αποδεχτώ κάθε του απόφαση και δεν θα κάνω λάθη. Ο ίδιος ανέλαβε μια ευθύνη εισηγούμενος την απόκτησή μου, του το χρωστάω και θέλω να τον δικαιώσω. Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Δεν είμαι πλέον το μαύρο πρόβατο. Τότε ήμουν ένα παιδί, τώρα είμαι άντρας», ανέφερε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο …ώριμος Μπαλοτέλι.