“Οι παίκτες μου δεν φοβούνται ποτέ”

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ, ο οποίος αναφέρθηκε στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό αύριο (19/3) με την Μάντσεστερ στον επαναληπτικό του 2-0 του Καραϊσκάκης.

“Σίγουρα δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω έναν τεχνικό να υποφέρει πολύ. Θεωρώ πως τώρα συμβαίνει αυτό με τον Μόγιες, επειδή δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Πιστεύω ωστόσο πως θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει την κατάσταση στο μέλλον. Όσο για εμάς οι παίκτες μου δεν φοβούνται ποτέ. Ίσως ο προπονητής λίγο. (σ.σ. γέλια). Οι παίκτες μου όμως ποτέ. Γενικά αυτό που έγινε στο πρώτο ματς είναι πως εμείς αγωνιστήκαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε. Το αξίζαμε. Αύριο, όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι. Δεν γίνεται να συμβιβαστούμε με το σκορ του πρώτου αγώνα”.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός δε μπορεί να σταθεί στην κακή κατάσταση της Γιουνάιτεντ, αλλά να κατέβει να κάνει το παιχνίδι του: “Εμείς ξέρουμε την κατάσταση της Μάντσεστερ και πως είναι σε λεπτή ισορροπία. Δεν ασχολούμαστε με αυτό και κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε ή να εμπιστευτούμε την κατάστασή της. Θα μας άρεσε να γίνει ίδιο το ματς με αυτό στον Πειραιά. Ξέρουμε όμως ότι η Μάντσεστερ θα είναι διαφορετική και πιο αποφασισιστική στο αυριανό ματς. Θέλεουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Λέω συνεχώς ότι χρειαζόμαστε κάποιο γκολ για να περάσουμε και δεν μπορούμε να μείνουμε στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Ακόμα και εάν έχουμε κερδίσει στο πρώτο ματς, από αύριο αρχίζουν όλα από την αρχή για μας”.

“ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ”

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, συμπλήρωσε: “Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για όλους μας. Ίσως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει άγχος αλλά ανυπομονησία να ξεκινήσει το παιχνίδι. Έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλη ποιότητα και μπορούμε να συνεχίσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Είναι κάτι σημαντικό και ο στόχος τουλάχιστον του Ολυμπιακού είναι να φτάνει στους “16”.