Μπάτζετ ανόδου και AEL FC Arena

Μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι, ο Ισπανός επιχειρηματίας, Λουίς Όλιβερ, που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Λάρισα, που θα προκύψει με την άνοδο της ΑΕΛ στην FootballLeague, παρέδωσε τον φάκελο με την ολοκληρωμένη πρότασή του στην Ερασιτεχνική.

Ο Ισπανός επιχειρηματίας είναι ο μοναδικός, που έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ερασιτεχνικής να καταθέσει πρόταση για την ΠΑΕ, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα ο Βαγγέλης Πλεξίδας που «τρέχει» την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, ο Ισπανός κατέθεσε όλα τα έγγραφα που του ζητήθηκαν (ισολογισμούς των εταιριών του, ενημερότητες), αλλά και την εγγυητική επιστολή 600.000 ευρώ, που είναι η βασική προϋπόθεση, που έθεσε η Ερασιτεχνική.

Στον φάκελο υπάρχει και ένα μπίζνες πλαν, στο οποίο εμπεριέχεται ο προϋπολογισμός για τα δύο επόμενα χρόνια. Μάλιστα, το μπάτζετ που προβλέπεται για τη σεζόν 2014-15 στην FootballLeague, είναι πολύ μεγάλο για την κατηγορία, και καθιστά σαφές ότι ο στόχος του Ισπανού είναι η άμεση επιστροφή της Λάρισας στην Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, ο Ισπανός φέρεται να έχει παρουσιάσει και έγγραφο, το οποίο βεβαιώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πηλαδάκη, έτσι ώστε μόλις αποκτήσει την ΠΑΕ, η Λάρισα να αγωνίζεται στο AELFCARENA.

Σύμφωνα με την Ερασιτεχνική, μόλις η ΑΕΛ εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, θα συγκαλέσει γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει δεύτερη πρόταση, αλλά το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής, θέλει να δώσει μία ευκαιρία και στον Πλεξίδα, ο οποίος διαχειρίστηκε φέτος την ομάδα.