ΚΑΟΔ: “Εκπρόθεσμο το καλάθι”

Ο ΚΑΟΔ υποστηρίζει ότι το σουτ του Δημήτρη Τσαλδάρη και το τρίποντο που σημείωσε, το οποίο και έκρινε την αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, υπέρ της αθηναϊκής ομάδας, ήταν εκπρόθεσμο. Η ομάδα της Δράμας δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, την επίμαχη φάση το βίντεο και φωτογραφία απ’ το σουτ, όπου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Δραμινοί ήταν εκπρόθεσμο και δεν έπρεπε να μετρήσει από τους διαιτητές.

Να τι υποστηρίζει στο site της η ομάδα της Δράμας:

«Το καλάθι με το οποίο κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι του ΚΑΟΔ με την ΑΕΝ Κηφισιάς είναι εκπρόθεσμο. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ευστόχησε μεν, αλλά το σουτ ήταν εκτός χρόνου και αυτό πιστοποιείται και από το βίντεο του αγώνα ξεκάθαρα, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο επίσημο σάιτ της NOVA, αλλά και όπως μπορεί ο καθένας να διακρίνει από την φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έχει τη μπάλα στα χέρια του, δεν έχει σουτάρει και στο ταμπλό έχει ανάψει το κόκκινο φως που σημαίνει ότι έχει λήξει το παιχνίδι.

Ο ΚΑΟΔ κατέθεσε ένσταση για την τελευταία φάση του αγώνα και πρόκειται να διεκδικήσει με κάθε έννομο τρόπο την δικαίωσή του, γιατί χθες κέρδισε το παιχνίδι!».