Εισιτήρια στη Βέροια : Τι ισχύει

Στο Σάββατο παίζουν Βέροια – ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Βέροιας, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει σχεδόν όλο το γήπεδο, με τους γηπεδούχους να κρατούν για λογαριασμό τους την κεντρική σκεπαστή κερκίδα…

veroiagipedo

Oι Θύρες 1, 5 και 6 είναι στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ, που θα μπορούν να αγοράζουν κανονικά εισιτήρια από τα εκδοτήρια. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, ενώ στη σκεπαστή για τους φίλους της Βέροιας, είναι 15 ευρώ!

Όπως είναι γνωστό ισχύουν πλέον οι διατάξεις του νόμου Κοντονή, για τα ονομαστικά εισιτήρια, και η Βέροια καλεί τον κόσμο να πάει νωρίς στο γήπεδο για να μην ταλαιπωρηθεί.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ημαθίας :

Από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 12/9/2015, ώρα 18:15, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας) στις εξής τιμές:

·         ΘΥΡΕΣ 2,4: 15€

·         ΘΥΡΕΣ 1,5,6 (φιλοξενούμενοι): 10€ 

Παιδιά έως 12 χρονών εισέρχονται δωρεάν (χωρίς τη δέσμευση θέσης) με την επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή αντίστοιχου επίσημου εγγράφου. Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 12 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση ΑΜΚΑ κλπ.).

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου ο οποίος είναι σε εφαρμογή από 01/09/2015 ισχύουν τα παρακάτω:

• Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ταυτότητα αντιστοιχεί 1 εισιτήριο.

• Τα εισιτήρια (διαρκείας ή μη) είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ: 

·         Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας

Παρασκευή 11/9/2015 από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Σάββατο 12/9/2015 από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

·         Την ιστοσελίδα viva.gr – με ένα κλικ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη Θύρα 1, ειδικά στον αγώνα του Σαββάτου, θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 2 και θα λαμβάνουν τη θέση τους στο τμήμα 2Α.

Οι κάτοχοι των διαρκείας για τις Θύρες 2 και 4, καλούνται εκτάκτως την Παρασκευή 11/9/2015 στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια για να επιλέξουν τη θέση τους και να μπορέσουν να εισέλθουν κανονικά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.