Ήρθε με… όρεξη

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε χθες το βράδυ ο Γκονζάλο Ραμίρεζ, το τελευταίο απόκτημα του Πανσερραϊκού.

Ο 23χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικος ήρθε για να πάρει τη θέση του Φελίπε Ντα Κόστα, που έπαθε ρήξη χιαστών και μίλησε στο Μέτροσπορ.

«Μου αρέσει η ιδέα και η προοπτική να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τον Πανσερραϊκό. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Ενα προσωπικό στοίχημα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ηρθα για να τα δώσω όλα και θεωρώ ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Εχω όρεξη και διάθεση για να προσφέρω και να παίξω ποδόσφαιρο. Εχω μιλήσει με τον Ματίας Ντεγκρά. Είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω, ότι θα ταιριάξω με την ελληνική φιλοσοφία, ενώ ξέρω ότι έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την πατρίδα μου εδώ στην Ελλάδα. Στην νέα μου ομάδα, μπορώ να δώσω ταχύτητα. Μου αρέσει να παίζω γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη μου φορά, που θα παίξω εκτός Αργεντινής, αλλά μπορώ να προσαρμοστώ. Μπορώ να αγωνιστώ τόσο ως δεξί και αριστερό χαφ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να παίξω εξίσου καλά και στις τρεις αυτές θέσεις», είπε ο βραχύσωμος Αργεντίνος, που συμπλήρωσε ότι θα χρειαστεί μόνο λίγες μέρες για να είναι έτοιμος να παίξει.

«Εκανα προετοιμασία κανονικά στην Αργεντινή. Εκανα προπονήσεις. Πιστεύω, ότι σε λίγες μέρες θα είμαι έτοιμος. Θα χρειαστώ μόνο λίγο χρόνο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και μεγάλες κουβέντες. Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος, που είμαι εδώ. Θέλω να δώσω απαντήσεις στο γήπεδο. Ηρθα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της και ταυτόχρονα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, που με επέλεξαν», τόνισε.