By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Επίσκεψη Μπάνε, Μπόγρη σε σχολείο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑ1ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Επίσκεψη Μπάνε, Μπόγρη σε σχολείο

Τhessports
Last updated: 19/03/2014 17:32
Τhessports
Share
SHARE

Ένα καταπληκτικό δίωρο, γεμάτο χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, χαμόγελα και όμορφες φωνές, πέρασαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Μπόγρης, με την επίσκεψή τους στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς που συμμετείχε στην εκδήλωση για την πρώτη μισή ώρα, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους νεαρούς μαθητές, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Αυτό που θα πρέπει να βάζετε πάντα σαν προτεραιότητα είναι τα μαθήματά σας και μετά τον αθλητισμό. Να αγαπάτε τα σπορ, ακόμη καλύτερα εάν σας αρέσει το μπάσκετ, που είναι πολύ όμορφο άθλημα. Έχουμε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα, με τον Γιώργο Μπόγρη και τα υπόλοιπα παιδιά που δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό και έναν εξαιρετικό προπονητή και σας καλούμε να έρθετε να δείτε ένα παιχνίδι και να δείτε πόσο όμορφο άθλημα είναι το μπάσκετ και πόσο ωραία παίζει η ομάδα μας“.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Κηφισιά, ένα παιχνίδι που έχει και ιδιαιτερότητες λόγω της συμπλήρωσης 20 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Korac, αλλά και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος με ανεξάντλητη διάθεση, για δύο ώρες μιλούσε στα παιδιά όλου του 3ου Δημοτικού Σχολείου, υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα και για τα παιδιά του 17ου Δημοτικού Σχολείου που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο και βγήκε πολλές φωτογραφίες, με μαθητές, δασκάλους, ακόμη και τους γονείς που είχαν έρθει για να πάρουν τα παιδιά τους.

“Ξεκίνησα το μπάσκετ πολύ μικρός. Όπως όλα τα παιδιά έπαιζα στην αρχή ποδόσφαιρο, αλλά μετά παρακινήθηκα από τους φίλους μου και κόλλησα. Το μπάσκετ είναι πολύ ωραίο άθλημα και όσοι παίζετε το ξέρετε ήδη. Οι υπόλοιποι, καλό είναι να το δοκιμάσετε. Θα σας αρέσει και θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε στο παιχνίδι μας με την Κηφισιά το ερχόμενο Σάββατο“, είπε ο Γιώργος Μπόγρης και επανέλαβε την πρόσκληση προς όλα τα παιδιά του 3ου (αλλά και του 17ου Δημοτικού Σχολείου που στεγάζεται στον ίδιο χώρο), προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μοιράζει εισιτήρια ο Κασίγιας!
Next Article Επιστολή διαμαρτυρίας του Ηρακλή στην ΚΕΔ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US