ΑΣ Άρης: Μέλη κατά Γιώτα!

Όπως στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι και στον ερασιτέχνη Άρη γίνεται πλέον ένας μικρός χαμός, με τις εξελίξεις πλέον να φαντάζουν αναπόφευκτες.

Με έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε, οκτώ μέλη του ΑΣ Αρης και πιο συγκεκριμένα οι Αναστασίου, Οικονόμου, Κωνσταντινίδης, Σαρηγιαννίδης, Πλαγάκος, Κουζούνιας, Κοσμάς και Καββαδία, ζητούν την σύγκληση σήμερα έκτακτου διοικητικού συμβουλίου με θέμα την ανασυγκρότηση του σύνθεσης του ΔΣ του ΑΣ και παράλληλα να μην γίνει καμία κίνηση πληρωμής από το λογιστήριο μέχρι να ολοκληρωθεί το διοικητικό συμβούλιο.

Τα μέλη που κάνουν αυτή την κίνηση, στο πρωτοκολλημένο έγγραφο που κοινοποιήθηκε επικαλούνται κι ένα σοβαρό φορολογικό θέμα που θα πρέπει να τακτοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή.

Σε ό,τι αφορά την ανασυγκρότηση της σύνθεσης του ΔΣ, υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε η παραίτηση των Κώτση, Μηνιάδη και Λεκίδη, που θα πρέπει να αντικατασταθούν, ενώ πλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να ζητηθεί από τον πρόεδρο του ΑΣ, Θωμά Γιώτα να αποχωρήσει.

Σημειώνεται πως εγγράφως και προσωπικά σε κάθε ένα από τα οκτώ μέλη υπήρξε απάντηση του προέδρου του ΑΣ, αλλά και του γ.γ. Κώστα Ελευθεριάδη ότι δεν συντρέχουν λόγοι να γίνει σήμερα συμβούλιο, ότι δρομολογήθηκε το θέμα το φορολογικό με σχετική εντολή στο νομικό και πως συμβούλιο θα γίνει μετά από 9 μέρες στις 28 Μαρτίου.

Η σημερινή συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Πηγή φωτογραφίας: pressaris.gr