Media News

* Νέα Δημόσια Τηλεόραση, παλιές πρακτικές. Κάτι σε Θρύλος TV έφερνε η μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ – Ολυμπιακός από την ΔΤ με αποκορύφωμα την διαπίστωση του συναδέλφου, Γιάννη Σαντοριναίου, ότι στη φάση του πέναλτι των γηπεδούχων ότι «ήταν αυστηρή η απόφαση του διαιτητή». Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε τι κερδίζει κάποιος λέγοντας κάτι που το διαψεύδει η εικόνα…

* Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το ντέρμπι του 2ου ομίλο της Γ΄ Εθνικής, που θα γίνει το Σάββατο στο Αλκαζάρ, ανάμεσα στη Λάρισα και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 4μμ και θα μεταδοθεί από το Novasports3 και είναι σημαντικό, καθώς η ΑΕΛ είναι 6 βαθμούς μπροστά και με νίκη, ουσιαστικά καπαρώνει την άνοδο.

* Επιστολή στον Φώτη Μπόμπολα έστειλαν οι εργαζόμενοι στον «Πήγασο» (Έθνος, Goalnews κ.α.), με την οποία ρωτούν πότε θα πληρώνονται. Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε από την ιδιοκτησία της εταιρίας να δώσει σαφείς απαντήσεις και η επιχείρηση απάντησε με καταβολή ενός 15ημέρου και μια απόλυση.

* Ίδια προβλήματα και στην TV100 και στο FM100. Τρίωρη στάση έγινε σήμερα, ενώ αύριο Πέμπτη, έχει άλλες δύο τρίωρες, 9πμ-12μμ και 5μμ-8μμ. Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων και την στο εξής εμπρόθεσμη και τακτική καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του προσωπικού.  την άμεση εξόφληση των οφειλομένων στους εργαζόμενους και την στο εξής εμπρόθεσμη και τακτική καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του προσωπικού.

* Απόλυση είχαμε και στην τηλεόραση του ALPHA, αφού έχασε τη δουλειά της η Κατερίνα Αγριμάκη. Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΑΕ «καταγγέλλει

την αναίτια, παράνομη και καταχρηστική απόλυσή της» και τονίζει ότι «η συνάδελφος πλήρωσε με την θέση εργασίας της την υπεράσπιση της επαγγελματικής της αξιοπρέπειας κατόπιν της αδικαιολόγητης λεκτικής επίθεσης την οποία υπέστη από διευθυντικό στέλεχος του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού». Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα…

* Για την επιλογή της μασκότ του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ ψήφιζαν την Δευτέρα στο Αλεξάνδρειο (στο περιθώριο του αγώνα της Α1 Άρης-Ολυμπιακός), οι δημοσιογράφοι. Ο Γιωργής Μπουσβάρος (πρόεδρος της επιτροπής του Μουσείου) μοίρασε παντού ψηφοδέλτια με τρεις επιλογές και μάλιστα έβαλε σε διαδικασία ψηφοφορίας και τον Υπεύθυνο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρ. Μπαφέ!

* Μετά την προσωπική περιπέτεια που πέρασε με τη δικαιοσύνη, λόγω οφειλών σε φυσικό πρόσωπο, ο Θανάσης Λάλας επανακάμπτει. Συμφώνησε με το «Έθνος της Κυριακής» και ξεκινά νέο κύκλο συνεντεύξεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

* «Απ΄ όλα έχω λέγετε» θα μπορούσε να τιτλοφορείται η καμπάνια της Real News για την Κυριακή. Η εφημερίδα προσφέρει ένα τετράτομο ιστορικό έργο του Σαράντου Καργάκου για την Επανάσταση του 1821, μία έκδοση με μοναστηριακές συνταγές, το 4ο CD με τα τραγούδια της εξορίας, του Μίκη Θεοδωράκη και 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, για ένα θέατρο στην Αθήνα. Μαζί με όλα αυτά, φυσικά, και η εφημερίδα.

* Πολύ καλά τα πήγε χθες το  Goalnews με το βιβλίο για τον Ομπράντοβιτς, με αφορμή την αυριανή επιστροφή στο ΟΑΚΑ, ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει τέτοιες προσπάθειες, κάτι που είχε συμβεί με την έκδοση για το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχε βγάλει η ίδια εφημερίδα.

* Καλή ομάδα έκανε, τώρα ο ΚΑΟΔ ανακαλύπτει και το διαδίκτυο. Η ομάδα της Δράμας δημιούργησε τη δική της ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.kaodramas.gr, για να ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητές της. Μέχρι τώρα, όντας στο 2014, ο ΚΑΟΔ δεν είχε ιστοσελίδα!

* O ΠΣΑΠ καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση στις 3 Απριλίου στις 11πμ στην αίθουσα συνεδριάσων του Συνδέσμου και θέματα : Διοικητικός και οικονομικός αποστολογισμός, Προϋπολογισμός 2014 και ανακοινώσεις / προτάσεις του Δ.Σ. και των μελών.