Έτσι θα γιορτάσει ο Άρης!

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Άρη. Πλέον τα μέλη της επιτροπής έχουν μπει στην διαδικασία των (σχεδόν) καθημερινών συναντήσεων, ώστε να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τα γνωστά είναι, πως η γιορτή θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο, ανήμερα των γενεθλίων (25η Μαρτίου) και θα αρχίσει στις 18:00. Πέραν των ομιλιών που θα γίνουν και την κοπή της τούρτας θα δοθούν πλακέτες σε αθλητές, ενώ θα τιμηθούν και ομάδες που σημάδεψαν την ιστορία του Άρη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ομάδα που πήρε το Κύπελλο Ελλάδας το 1970, η ομάδα που είχε εκείνη την καταπληκτική πορεία στην Ευρώπη, αποκλείοντας και την Περούτζια, την ομάδα μπάσκετ του 1979 που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα, καθώς και η ομάδα βόλεϊ των «κίτρινων», που το 1997 πήρε το πρωτάθλημα, το πρώτο που κατέκτησε σύνολο πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα στο φινάλε των εκδηλώσεων στο Αλεξάνδρειο, με πρωτοβουλία των οργανωμένων του Άρη, ο κόσμος θα μεταφερθεί στον Λευκό Πύργο, όπου συνοδεία μουσικής θα στηθεί μία ακόμη γιορτή. Παράλληλα, στον Θερμαϊκό θα υπάρχουν καραβάκια με φώτα, που θα πετούν πυροτεχνήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα ζητηθεί άδεια, ώστε αντιπροσωπεία να ανέβει στην κορυφή του Λευκού Πύργου με λάβαρα και σημαίες του Άρη.

Μία από τις λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν είναι κι αυτή του παρουσιαστή της εκδήλωσης, καθώς δεν θα μπορέσει τελικά να παραστεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.