Στο +2% ο ΣΥΡΙΖΑ

Η εβδομαδιαία πολιτική – σατιρική – αποκαλυπτική εφημερίδα «Το Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη 20.3.2014 με τη δημοσκόπηση «Δείκτες» της Pulse RC, η οποία, στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή:

● Ως προς την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές καταγράφονται: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ  κατά  2% έναντι της ΝΔ, με μείωση του ποσοστού και των δύο κομμάτων διατήρηση της «Χρυσής Αυγής» σε διψήφιο ποσοστό, επίσης διψήφιο ποσοστό για το «Ποτάμι», συρρίκνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. και σταθερότητα  της ΕΛΙΑΣ/ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.

?????????????

● Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά κατά 8% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με κυριαρχία του… «Κανένα» με 44%.

Ακόμη στη δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη αύριο Πέμπτη στο «Ποντίκι», θα βρείτε ενδιαφέροντα ευρήματα:

● Στην πρόθεση ψήφου και αναγωγή επί των εγκύρων για τις εθνικές εκλογές, ενδιαφέρουσες αποκλίσεις συγκριτικά με την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

● Πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα ως προς την κομματική προέλευση των προτιθέμενων να ψηφίσουν το νεοεμφανιζόμενο Ποτάμι.

● Ποιες επιλογές είναι πιο ελκυστικές για τους αναποφάσιστους τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές ως προς το κόμμα και την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.