“Περνάμε… χειρουργείο”

Πυρ και μανία είναι στον Άρη με το δίδυμο Ιωαννίδη – Ελευθερίου. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» έχουν φρικτά παράπονα για την αντιμετώπισή τους από τον διαιτητή από την Αργολίδα, αλλά και από τον δεύτερο βοηθό, που με τις υποδείξεις του «έδωσε το δικαίωμα στον Λεβαδειακό”, όπως υποστηρίζουν οι «κίτρινοι» “να φτάσει σε γκολ από ανύπαρκτο κόρνερ».

Τα παράπονα ξεκίνησαν με τον Γιώργο Κολτσίδα να έχει ένα έντονο διάλογο με τον βοηθό Ελευθερίου εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Σούλης Παπαδόπουλος στο διάδρομο των αποδυτηρίων. «Πετύχαμε τρία γκολ για σεμινάριο και περνάμε… χειρουργείο. Μέχρι πότε θα το αντέξουμε αυτό», ακούστηκε να λέει ο προπονητής του Άρη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος τα’ χε με τους διαιτητές, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του. “Δεν μπορώ να πω τίποτα για τη διαιτησία, γιατί όταν χάνεις έτσι, εσύ είσαι υπεύθυνος. Αλλά ντροπή. Μας είπε στο ημίχρονο να βγάλουμε τον Αγκάνθο γιατί θα τον απέβαλε. Στο δεύτερο γκολ η μπάλα ήταν άουτ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μια νίκη σωτηρίας. Κάναμε χαρακίρι εμείς. Τι άλλο να κάνουμε;”

Ο 47χρονος τεχνικός έδειξε πάντως να πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας του. “Η ελπίδα ήταν οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα κάθε μέρα θα βελτιώνεται. Ακόμα και τώρα έχει ελπίδες ο Αρης. Σήμερα είχαμε μια ευκαιρία να φτάσουμε κάποιες ομάδες. Ο Αρης ήταν πολύ καλός και έγινε αυτό που έγινε. Κάθε Κυριακή είμαστε και καλύτεροι. Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι ο κόσμος και η διοίκηση. Έπρεπε να τους δώσουμε μια χαρά. Άλλοι γίνονται μάγκες και άλλοι όχι. Στην Ελλάδα τα έχουμε μπερδέψει….”.