Χορηγία Bayer στην Λάρισα!

Από άλλου το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε, αφού η Γερμανική Φαρμακοβοιομηχανία Μπάγιερ συμφώνησε σε όλα με την Λάρισα για χορηγία. 

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γραφτεί πως η συγκεκριμένη εταιρία ενδιαφερόταν για χορηγία στον Αστέρα Τρίπολης με όλα αυτά να μένουν φήμες.

Με την Λάρισα όμως υπήρξε και καπνός και φωτιά, αφού πριν από λίγο η «βυσσινί» ανακοίνωσαν και επίσημα την χορηγία.

Αναλυτικά: 

«Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, συμφωνήθηκε η διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γεωργία της Bayer CropScience εντός του γηπέδου ΑΡΕΝΑ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του κου Απόστολου Κλοντζάρη, Country Head της Bayer CropScience και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΛ κου Αλέξη Κούγια.

Εχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τον Ελληνα αγρότη, η εταιρία καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών BayWin στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερα στον τομέα των σπόρων, η εταιρία πρόσφατα εγκαινίασε το πιλοτικό πρόγραμμα για το βαμβάκι «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF).

Πεπεισμένη για την αναγκαιότητα εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στην γεωργία, η Bayer CropScience τονίζει την πολυετή παρουσία της στην «καρδιά της αγροτικής κοινωνίας» την οποία υποστηρίζει ενεργά προσφέροντας τόσο καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας όσο και σπόρους αλλά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας για επαγγελματίες».