Γύρισε ο Πρίφτης, αναλαμβάνει… δράση

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζεται πλέον από σήμερα (21/09) η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Ο τεχνικός των κίτρινων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα στο Eurobasket 2015 και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το χθεσινό ρεπό, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις. Σ’ αυτές συμμετείχε κανονικά ο Γουότερς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο, σε αντίθεση με τον Χάγκινς (τενοντίτιδα) και τον Δήμα (δέχτηκε χτύπημα στον καρπό στο φιλικό με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας), που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας:

«Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα, έγινε εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είμαστε σε καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά. Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες και η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Στόχος είναι να «δεθούμε» εντός και εκτός παρκέ και τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά».

Όσο για το επερχόμενο 2ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Hall», ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε:

«Στο «Nick Galis Cup» θα δώσουμε τα πιο δυνατά, μέχρι τώρα, τεστ και θα δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, οπότε αυτοί οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας».