Κι όμως καίγεται…

Μπορεί φαινομενικά ακόμη και η ισοπαλία στην Καρδίτσα να “κλειδώνει” την συμμετοχή του Ηρακλή στην διαδικασία των πλέι-οφ, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα στον μαραθώνιο της Football League, με βάση τα οποία οι “κυανόλευκοι” καίγονται για το δύο στα δύο στους ισάριθμους αγώνες που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά η βαθμολογία που θα διαμορφωθεί στα πλέι-οφ. Η τελευταία, με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, έχει διαμορφωθεί ως εξής.

Ολυμπιακός Βόλου 6
Κέρκυρα 5
Νίκη Βόλου 1
Χανιά 1
Ηρακλής 0
Ψαχνά 0
Παναιγιάλειος 0
Αιγινιακός 0

Σε περίπτωση ήττας του Ηρακλή στην Καρδίτσα την ερχόμενη Κυριακή, ο κίνδυνος να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα από την Κέρκυρα, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες, είναι μεγάλος, αφού σε περίπτωση που οι υπόλοιποι κερδίσουν η βαθμολογία θα αλλάξει με τον Ολυμπιακό Βόλου να φτάνει τους εφτά βαθμούς, την Κέρκυρα να φτάνει τους έξι, ενώ και η Νίκη Βόλου μπορεί να πάρει έναν ακόμη βαθμό και να ξεκινήσει με δύο.

Με λίγα λόγια ο μόνος τρόπος για να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά από τους υπόλοιπους και για να μην μπει με το “καλημέρα” σε δύσκολη θέση ο Ηρακλής, είναι να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που απομένουν απέναντι σε Καρδίτσα (εκτός) και Ζάκυνθο (εντός).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι “κυανόλευκοι” θα ξεκινήσουν το νέο μίνι-μαραθώνιο των 14 αγώνων από το…μηδέν. Εκτός κι αν οι “κυανόλευκοι” κάνουν τελικά το 2Χ2 και στραβοπατήσει ισάριθμες φορές ο Αιγινιακός, αλλά και οι υπόλοιποι.