By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στην Κίνα με… «Visit Greece»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κίνα με… «Visit Greece»

Τhessports
Last updated: 25/09/2015 13:33
Τhessports
Share
SHARE

Με το λογότυπο «Visit Greece» θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα φιλικά που θα δώσει στην Κίνα, διαφημίζοντας την Ελλάδα, αφιλοκερδώς.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» αναφέρουν: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στις αρχές της για άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας μας, έλαβε την απόφαση ώστε η ομάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Κίνα στο πλαίσιο του «Euroleague Basketball Asia Tour» να φέρει στις φανέλες αφιλοκερδώς το λογότυπο «Visit Greece».

Ήταν μια απόφαση ευθύνης για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δεδομένο ότι αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό ως η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 20ετίας στην Ευρώπη. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός θεωρείται «εθνικό προϊόν» ως η πλέον επιτυχημένη ομάδα του εθνικού σπορ των Ελλήνων.

Με τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο Παναθηναϊκός, εκτιμάται ότι η προώθηση της ιδέας  «Visit Greece» στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη και τεράστια «δεξαμενή» τουριστών, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αξιοποίηση της δυναμικής του τουρισμού στην Ελλάδα, ίσως την πιο βαριά «βιομηχανία» της χώρας μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ανοιχτή σε συνεργασίες και σε δράσεις που μπορούν να αποφέρουν σημαντικότατα κέρδη στη χώρα μας.»

Ο Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Ο Παναθηναϊκός τις επόμενες 10 ημέρες θα ταξιδέψει στην Κίνα και στη Ρωσία όπου θα πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες και φιλανθρωπικές ενέργειες. Εκτός της αθλητικής προετοιμασίας, οι εκδηλώσεις αυτές προσφέρονται για να διαδώσουμε το brand name της ομάδας μας ως την άκρη του κόσμου. Εκτός από κορυφαία ομάδα μπάσκετ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί και ‘εθνικό προϊόν’ και άξιο πρεσβευτή του πολιτισμού και του τουρισμού της χώρας μας.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να διαφημίσουμε στις τεράστιες αγορές της Κίνας και της Ρωσίας τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον ΕΟΤ και θα προβάλουμε το λογότυπο visitgreece.gr στο πίσω μέρος της φανέλας μας στους φιλικούς αυτούς αγώνες. Θα είμαστε δε, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Ε.Ο.Τ. ώστε να οργανώσουμε και στο μέλλον αντίστοιχες δράσεις, προβάλλοντας τον τουρισμό της χώρας μας, έναν κλάδο που προσφέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας».

Σχετικά άρθρα

To αντίο του Μήτρου Λονγκ που… συνδέεται με τον ΠΑΟΚ
Η επιστολή παραίτησης του Βεζυρτζή: «Μόνο με ενότητα χτίζεται το αύριο»
Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Από τον Ηρακλή στη Ρόδο
Τέλος Βεζυρτζής, Οικονομίδης και Μπουντούρης από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!
TAGGED:ΚίναΠαναθηναϊκός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Καμπάνα 16 μηνών (!) σε πρώην παίκτη του Εργοτέλη (vid)
Next Article «Έξω» ο Μπουλούτ, «μέσα» ιερέας μετρ στα πέναλτι!

Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Αίτηση αναστολής ποινής για να παίξει με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
11 May, 2026
Ξεκινά για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ: Μέσα ο Γιακουμάκης!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
11 May, 2026
Μετά τον Παναθηναϊκό, στέλνουν τον Ρεμπρόφ και στον Ολυμπιακό!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
11 May, 2026
Κλείνουν όλα τα μαγαζιά στην Τρίπολη λόγω… Αστέρα!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
11 May, 2026
Follow US