«Μπροστά στην Παναχαϊκή, μικρός ο Άρης»

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες ο νέος πρόεδρος της Παναχαϊκή, ο οποίος έκανε επίθεση στον Κυβελίδη και στον Άρη, με αφορμή την απόφαση του συγκεκριμένου ποδοασφαιριστή να κάνει προσφυγή για να φύγει από την Παναχαϊκή και να παίξει στους κίτρινους.

Ο Ποτής Τσιριμπής, όπως λέγεται ο πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας, είπε για την επιλογή του Κυβελίδη να συνεχίσει στον Άρη :

«Σήμερα ο Κυβελίδης πήγε στον Άρη. Χθες έμαθα ότι θέλει να συζητήσει με τον Άρη. Μου έφερε το πρωί μία προσφυγή. Εγώ όταν ανέλαβα ξεκαθάρισα στους παίκτες ότι δεν αναγνωρίζω από τις 31 Ιουλίου και πριν. Όσοι ήθελαν να ακολουθούσαν τον πρώην πρόεδρο εκεί που πήγε.

Χωρίς καν να συζητήσει μαζί μου, έφερε προσφυγή. Τον ρώτησα γιατί. Δεν θέλω να κρατήσω παίκτη που δεν θέλει να είναι στην ομάδα. Μου απάντησε ότι θέλει να είναι κατοχυρωμένος. Το παιχνίδι στην πλάτη της Παναχαϊκής από δήθεν Παναχαϊκάρες τελείωσε. Όποιος θέλει να μένει, όποιος θέλει στο σπίτι του.

Να παίζουν στην πλάτη μου παιχνίδια, να συζητάνε 10 μέρες με άλλες ομάδες και να το παίζουν ότι είναι Παναχαϊκάρες, σ” αυτή την ομάδα όσο είμαι εγώ τελείωσε. Σ” όποιον αρέσει. Να μείνουμε 10. Περαστικοί θα είμαστε, δεν παίρνουμε χαμπάρι. Αλλά εμένα για να έρθει να συζητήσει άνθρωπος στο γραφειο με προσφυγή και να πει ότι την έφερε τυπικά για να μπορέσει να πάει στον Άρη…

Ο Άρης μπροστά στην Παναχαϊκή είναι μικρή ομάδα. Ενοχλεί όλους τους ποδοσφαιριστές μου εδώ και 10 μέρες και τους κάνει προτάσεις για να πάνε πού; Στον Άρη Γ” Εθνική; Τρελαθήκαμε; Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση του κόσμου»