Ο Ογιος ζητάει μεταγραφές

Ο Γκιγιέρμο Ογιος περιμένει την ενίσχυση του Ηρακλή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ή τουλάχιστον το… εύχεται να συμβεί, καθώς όπως υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στα Γιαννιτσά «το ρόστερ έχει μικρύνει αρκετά…».

«Μένουν λίγες ημέρες ακόμη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι. Κάτι όμως που πρέπει να γίνει με έναν ξεκάθαρο στόχο. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις, γιατί το ρόστερ έχει μικρύνει αρκετά», υποστήριξε ο Αργεντινός τεχνικός που ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για ποδοσφαιριστές (βλέπε: Ονουάτσι) του Ηρακλή: «Είναι φυσικό να έχουν προτάσεις, αν και εμένα κανένας παίκτης δεν μου είπε ότι θέλει να φύγει. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Και το γεγονός ότι δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο με κάνει να τους εκτιμώ ακόμη περισσότερο, γιατί νιώθω ότι αξιολογούν σωστά το που βρίσκονται και τι προσπάθεια κάνουμε φέτος».

Για τη νίκη της ομάδας του και την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στα Γιαννιτσά ο Ογιος τόνισε: «Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για 90 λεπτά, αλλάζοντας τις ισορροπίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε αρκετές καθαρές ευκαιρίες για γκολ, αλλά το σημαντικό εξ’ αρχής ήταν να συνεχίσουμε να έχουμε εξέλιξη, μαζεύοντας βαθμούς μέχρι να φτάσουμε στην άνοδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Και σήμερα η παρουσία του ήταν αισθητή και μας βοήθησε σημαντικά να φτάσουμε στη νίκη. Όπως έχω πει και στα παιδιά, βρισκόμαστε σε μια ομάδα με ειδικό βάρος».