Διαμαρτυρία για τα εισιτήρια

Για άλλη μία φορά, αυτό το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιρόφιλοι θα διαμαρτυρηθούν στα γήπεδα για τις πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία οπαδών ποδοσφαίρου (Football Supporters Federation, FSF) τα εισιτήρια στην Αγγλία είναι πλέον πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ενα μέρος του πληθυσμού να παρακολουθήσει αγώνες ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την σχετική έρευνα, ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων στην Πρέμιερ Λιγκ είναι 74 ευρώ, που είναι ο υψηλότερος στην Ευρώπη, ενώ η παρακολούθηση ενός εκτός έδρας παιχνιδιού, μαζί με τα έξοδα μετάβασης και διαμονής, ανεβάζει το κόστος στα 300 ευρώ.

Μάλιστα, είναι τέτοιες οι τιμές στην Αγγλία, που κάθε Σαββατοκύριακο κάποιες χιλιάδες Άγγλων πηγαίνουν  να παρακολουθήσουν αγώνες στην Γαλλία ή στην Γερμανία, που τους βγαίνει πιο φτηνά!

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν διαμαρτυρίες από τους οπαδούς όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και τους οπαδούς δέκα ομάδων της Τσάμπιονσιπ.

Αυτή η κίνηση δεν αρέσει στις ομάδες, που πιθανότατα θα απαγορεύσουν σήμερα στα γήπεδά τους τα πανό και τις μεγάλες σημαίες.

Δείτε εδώ τους μέσους όρους της τιμής των εισιτηρίων στα περισσότερα πρωταθλήματα.