Ελιωσε ο πάγος με Κούδα

Εκπληξη (ευχάριστη) προκάλεσε η προχθεσινή παρουσία του Γιώργου Κούδα στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη. Ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε στο δεύτερο σπίτι του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με την Ντόρμουντ.

Η αποχή του από τα ματς της Τούμπας ασφαλώς και δεν ήταν τυχαία. Ο Κούδας είχε πικραθεί από συμπεριφορές ανθρώπων εντός του συλλόγου και είχε αποφασίσει να μην δίνει το παρών στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας. Και οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα αντιλαμβάνονται τους λόγους για  τους οποίους ο Κούδας δεν έχει ακόμη τιμηθεί από την ΠΑΕ, όπως έχει συμβεί με δεκάδες βετεράνους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια.

Το ζήτημα απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ανώτερα κλιμάκια της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να τον προσκαλέσουν στη σουίτα του Σαββίδη. Ο Κούδας παραμέρισε τις πικρίες του (δεν τις εξωτερίκευσε και ούτε έχει σκοπό να το κάνει) και αποδέχτηκε την πρόσκληση για το προχθεσινό ματς.

Ο πάγος στις σχέσεις των δύο πλευρών έχει αρχίσει πλέον να λιώνει και απόδειξη αυτού θα είναι και η πιθανή παρουσία του Κούδα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή : Livesport