Προπώληση 1053 εισιτηρίων για το ματς Άρης-ΑΕΚ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Πολύ καλά πήγε η πρώτη ημέρα προπώλησης(φωτό:megapress.gr) των εισιτηρίων του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, διατέθηκαν 1.053 εισιτήρια συνολικά  από τα γραφεία του συλλόγου και ηλεκτρονικά.

Ο Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκρισή του και ενημέρωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη(06/10), από τις 12:00 έως τις 20:00.

Υπενθύμισε επίσης ότι ότι η έκπτωση για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ισχύει μέχρι και την Τρίτη(07/10), ενώ η διάθεση μέσω διαδικτύου δεν περιλαμβάνει την έκπτωση για τους κατόχους των διαρκείας, καθώς για να ισχύσει η έκπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Τέλος η ΚΑΕ επανέλαβε ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ.