Ο Καλύβας πάει στη Μούρθια

Ταξίδι με προορισμό τη Μούρθια ξεκίνησε νωρίς το πρωί ο Στέργιος Καλύβας.

Ο 38χρονος προπονητής θα μείνει στην πόλη της νοτιοανατολικής Ισπανίας για περίπου δώδεκα ημέρες ως φιλοξενούμενος της τοπικής ομάδας.

Μάλιστα, θα συζητήσει το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί στο τιμ των προπονητών που ηγείται ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο Καλύβας ήταν μέλος του επιτελείου των προπονητών της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και το Ευρωμπάσκετ 2015 και ανέπτυξε πολύ καλή συνεργασία με τον νυν προπονητή της Μούρθια, ο οποίος εκτίμησε τη δουλειά του κυρίως στην ανάλυση των αντιπάλων.

Ο Κατσικάρης κίνησε τις διαδικασίες για την πρόσκληση, καθώς θα ήθελε δίπλα του επαγγελματία με δυνατότητες που αποδείχθηκαν σε δύο διεθνείς  διοργανώσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Όπως είναι γνωστό, ο Καλύβας συνεργάστηκε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ και τώρα έχει μπροστά του το ενδεχόμενο άλματος στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι πρώτες προκαταρκτικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη γίνει τηλεφωνικά.

Ο 38χρονος προπονητής  έχει σπουδάσει Computer-Mathematics στο Λονδίνο κι έχει συνεργαστεί ως βοηθός προπονητή με το Πανόραμα, τον ΚΑΟΔ, το ICBS και την Αναγέννηση/Φλόγα.

Διατέλεσε πρώτος προπονητής στον Πιερικό/Αρχέλαο και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πανιωνίου από τον Νοέμβριο του 2012 έως και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

 

÷Ÿ‘œ√—¡÷…”« ≈»Õ… «” ¡Õƒ—ŸÕ *** ≈œ  ***

 

Ταξιδεύει με προορισμό τη Μούρθια της Ισπανίας ο Στέργιος Καλύβας