By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Βασιλειάδης: Απωθημένο μας το κύπελλο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: Απωθημένο μας το κύπελλο

Τhessports
Last updated: 06/10/2015 12:49
Τhessports
Share
SHARE

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε πριν λίγο για το αυριανό πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, τον προημιτελικό κυπέλλου (17.00) κόντρα στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά είπε:

Για το ματς με το Ρέθυμνο: «Είναι το πρώτο ματς, είναι πολύ σημαντικό και γίνεται στην έδρα . Εχουμε ένα μικροπρόβλημα με τον Μαργαρίτη που μάλλον δεν θα είναι μαζί μας. Το Ρέθυμνο είναι δυνατή και καλή ομάδα με τρεις αθλητικούς Αμερικανούς ενώ έχουν και καλούς Ελληνες. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική και στην άμυνα, πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό».

«Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας, είμαστε καλύτερη ομάδα θέλουμε να πάμε στους “4” του Κυπέλλου και θέλουμε μετά από χρόνια να πάμε στον τελικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και την αδυναμία μας στα ριμπάουντ, να καταφέρουμε να είναι το δυνατό ματς σημείο».

Για τα φιλικά στην Τουρκία: «Κάθε ματς ήμασταν και καλύτεροι. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κακοί, αλλά δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στα άλλα δύο ματς σε άμυνα και ριμπάουντ. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν το κύπελλο είναι απωθημένο: «Μπορεί να το πεις και απωθημένο. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τώρα και μετά να δούμε ποιος αντίπαλος θα έρθει».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα του στα φιλικά: «Περισσότερο την άμυνα… Χάσαμε ριμπάουντ και φάγαμε αιφνιδιασμούς στο ματς με την Τράμπζονσπορ. Στα άλλα ματς πήραμε ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και παίξαμε με αντιπάλους που είναι σε πιο πάνω επίπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με το Ρέθυμνο: «Εύχομαι το γήπεδο να έχει κόσμο. Θα μας βοηθήσει πολύ. Να μην σκεφτεί πως παίζουμε με το Ρέθυμνο. Είναι σημαντικό και δύσκολο ματς».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στο εξής ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να βάλουμε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα μας, ένα πρόγραμμα ξεκούρασης και δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα μας δυσκολέψει,. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100%».

Για την εικόνα του στα φιλικά και τι πρέπει να περιμένουμε μέσα στην σεζόν: «Μπορώ να βάλω κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου. Στα τελευταία φιλικά είχα πολλά ελεύθερα σουτ, γι” αυτό σούταρα πολλά τρίποντα.  Μπορώ να βοηθήσω στα ριμπάουντ και να δείξω ποιος είναι ο Κώστας».

Σχετικά άρθρα

«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
TAGGED:ΜπάσκετΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Στον ανακριτή Καραμελίδης και Λούβαρης
Next Article Μικροπροβλήματα ενόψει Ιρλανδίας

Τελευταία νέα

Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Τελικός» στην Τούμπα για την Εθνική Νέων
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Follow US