“Για την ιστορία του συλλόγου”

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό μίλησε ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής στην κάμερα της NOVA. Αναφέρθηκε στις λιγοστές ελπίδες παραμονής, αλλά και την εκδρομή που ετοιμάζουν οι φίλοι του Άρη.

Πιο αναλυτικά:

-Ερωτόκριτε, με την ομάδα τόσο πίσω στη βαθμολογία, τι σκέφτεσαι για το μέλλον;

« Αυτό που έχουμε πει όλα τα παιδιά και μέσα στην εβδομάδα, αλλά και πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πως, ό,τι και να γίνει, πρέπει να παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου, για τον κόσμο και για εμάς. Ξέρουμε ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε δύσκολο σημείο, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε και ότι καταφέρουμε».

-Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, όμως μπορείτε να τις αποτυπώσετε στο γήπεδο;

« Σίγουρα είναι δύσκολο το σημείο που έχουμε φτάσει, όμως θα προσπαθήσουμε. Θα παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου και στο τέλος ότι καλύτερο βγει».

-Στην Κομοτηνή, δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Αρης για το πρωτάθλημα.

« Ναι, υπάρχει μια προϊστορία σύμφωνα με την οποία δεν έχουμε κερδίσει εκεί. Όμως δεν κοιτάμε τι έχει γίνει παλιά, πρέπει να κερδίσουμε για να εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε. Πάμε για τη νίκη, είμαστε έτοιμοι!».

-Πως περιμένεις τον Πανθρακικό;

« Ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζοντας ένα σύστημα που το έχουν δουλέψει. Εχουμε δει τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά τους, έχουμε δουλέψει πάνω σ΄ αυτά και πιστεύω να κερδίσουμε».

-Το σχόλιό σου για την εκδρομή που ετοιμάζει ο κόσμος του Αρη στην Κομοτηνή;

«Ο κόσμος έχει δείξει και πέρυσι, αλλά και φέτος, ότι είναι δίπλα στην ομάδα. Άλλη ομάδα, στη κατάσταση που είμαστε εμείς, δεν θα είχε τόσο κόσμο. Αξίζουν συγχαρητήρια σ΄ αυτόν τον κόσμο και θα κάνουμε ότι καλύτερο».