“Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά”

Κούπερ και Πέιν είναι αμφίβολοι, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να παρουσιαστεί… λειψός στο αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά, στο οποίο θα τιμηθεί η ομάδα του 1994 που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς.

Κι ο Σούλης Μαρκόπουλος, συνδετικός κρίκος αυτών των δύο ομάδων, ελπίζει πως ο κόσμος, θα δώσει και αύριο ζωή στο PAOK SPORTS ARENA, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, και θα βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη, με την οποία θα κλειδώσει την 4η θέση.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα με τους δύο αμερικανούς μας παίκτες και δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με ομαδική δουλειά. Η Κηφισιά είναι ομάδα με  έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως να διαχειριστούν πολλές δύσκολες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι, που έχει και τις ιδιαιτερότητες με την 20ή επέτειο του Κυπέλλου Korac, αλλά και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η παρουσία του κόσμου θα είναι ακόμη πιο σημαντική στην προσπάθειά μας», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι.

«Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα και τον κόσμο. Πιστεύω ότι όλοι να θυμούνται αυτές τις πολύ μεγάλες στιγμές στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τιμήσουμε αυτή την επέτειο, μας ενδιαφέρουν όλες οι αναφορές που θα γίνουν πριν και μετά το παιχνίδι, αλλά στη διάρκεια του αγώνα θέλουμε και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Mark  και ο D.J. είναι πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας και εάν απουσιάσουν θα πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε για να καλύψουμε το κενό τους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δεν είναι τυχαία. Έχει έμπειρους παίκτες, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κι αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου», είπε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης που θα σηκώσει μεγαλύτερο βάρος, αν τελικά δεν παίξει ο Πέιν.