«Κουμάντο οι Βαρδινογιάννηδες…»

Ο Ευγένιος Γκέραρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου παραδέχθηκε ανοιχτά, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε τον απόλυτο έλεγχο του ΟΦΗ! Με λίγα λόγια ο Ολλανδός πρώην προπονητής είπε πως στην ομάδα του Ηρακλείου έκαναν κουμάντο και έπαιρναν όλες τις αποφάσεις τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ο ρόλος του εκάστοτε προέδρου της ομάδας ήταν… διακοσμητικός για ολόκληρες δεκαετίες.

«Λάθος μου ήταν όταν είχα πει ότι σταματάω από τους πάγκους για λόγους υγείας. Ήταν και αυτός ένας λόγος που σταμάτησα αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν ήθελα να μείνω καθώς έβλεπα ότι με τον Τζίγκερ στο τιμόνι ο ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα. Ο Θόδωρας και ο Βαρδής αγαπούσαν τον ΟΦΗ, ο Τζίγκερ δεν είχε το συναίσθημα», είπε ο Γκέραρντ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ πάλεψε για την πλήρη απεμπλοκή της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τα κοινά της ομάδας, στηρίζει την προσπάθεια της νυν διοίκησης εξ ου και το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Facebook!