Οπαδοί ματαίωσαν φιλικό!

Ένα φιλικό παλαιμάχων(!) προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και οι οπαδοί κατάφεραν να το ματαιώσουν!

Οι παλαίμαχοι της Ομόνοιας Λευκωσίας έκλεισαν ένα φιλικό με τον σύνδεσμο διαιτητών Κύπρου για να… ξεμουδιάσουν, αλλά οι οπαδοί της Ομόνοιας κινητοποιήθηκαν και πέτυχαν να μη γίνει το παιχνίδι των βετεράνων της ομάδας τους με τους διαιτητές.

«Ο Όμιλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, από κοινού αποφάσισαν όπως αναβληθεί το σημερινό (10/10) μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για να διεξαχθεί στο “Ηλίας Πούλλος”, με σλόγκαν “Έξω η βία από τα γήπεδα!”, ενημέρωσε η Ομόνοια.

Όπως προσθέτει, μετά από συνεννόηση που έχει γίνει με τον διευθυντή του ΓΣΠ, Φοίβο Κωνσταντινίδη, το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων 15 ημερών στο ΓΣΠ, «το οποίο προσφέρει καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη ασφάλεια, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί ανάλογα με την κατάσταση του χορτοτάπητα».

Και καταλήγει: «Μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού, θα υπάρξει ενημέρωση από μέρους των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας και του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου».