Το σώμα εδώ, το μυαλό;

Στον ΠΑΟΚ υπέγραψε στις 29 Ιανουαρίου, στην Τούμπα ήρθε ουσιαστικά μέχρι το καλοκαίρι, και ήδη ο Μπίμπρας Νάτχο προσπαθεί να δει τι προοπτικές θα έχει για την επόμενη χρονιά.

Ο μάνατζέρ του, Φράνσις Μαρσέγκλια, μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα «ilsussidiario.net» και επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τη Ρόμα κι ότι ψάχνεται γενικώς για την επόμενη σεζόν. Για τον Νάτχο είναι βέβαιο, πως η παραμονή στον ΠΑΟΚ δεν είναι η πρώτη επιλογή (μπορεί ούτε και η δεύτερη).

«Αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Μιλήσαμε με τον κύριο Σαμπαντίνι και του προτείναμε τον ποδοσφαιριστή. Ο Νάτχο θέλει να παίξει στην Ρόμα αλλά προφανώς περιμένουμε ένα σήμα από την ομάδα της Ρώμης» είπε ο μάνατζερ του Νάτχο όταν ρωτήθηκε για την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο μάνατζερ του Ισραηλινού συμπλήρωσε ότι «το καλοκαίρι ο Νάτχο θα είναι ελεύθερος κι αυτό τον κάνει πιο ελκυστικό. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, και χρειάζεται θέση ξένου», ενώ επισήμανε ότι τον Δεκέμβριο μιλούσαν με την Μίλαν, αλλά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ενώ εκτός από την Ρόμα, τον έχει προτείνει για το καλοκαίρι και στην Ίντερ.

Όλα αυτά, βεβαίως, είναι εν γνώσει του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα δέχτηκαν τον όρο του Νάτχο τον Ιανουάριο να υπογράψουν μόνο για 6 μήνες (με ελπίδα ότι θα τον πείσουν να ανανεώσει το καλοκαίρι), και γνώριζαν εξ αρχής, ότι ο μάνατζέρ του θα αρχίσει κατ’ ευθείαν να τον προτείνει σε ευρωπαϊκές ομάδες για το καλοκαίρι. Κάτι που γίνεται σχεδόν από την επόμενη μέρα των υπογραφών!

Άλλωστε, είναι δεδομένο πως η αξία του Ισραηλινού είναι για καλύτερο πρωτάθλημα, και στο ελληνικό ήρθε επειδή κόντεψε να μείνει χωρίς ομάδα, κάτι που θα έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια να βρει καλή ομάδα στην Ευρώπη το καλοκαίρι…

Το σώμα του Νάτχο είναι εδώ, το μυαλό του, ωστόσο, είναι φυσικό να βρίσκεται στο μέλλον, και το μέλλον σ΄ ένα καλύτερο πρωτάθλημα μετά το καλοκαίρι. Άλλωστε, το εξάμηνο συμβόλαιο ήταν απαράβατος όρος για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ στις 29 Ιανουαρίου και δεν μπήκε στη διαδικασία να «ψηθεί» ούτε με χρήματα…

Μέχρι τώρα, πάντως, είναι γεγονός ότι ο Ισραηλινός είναι άψογος επαγγελματίας και δεν έχει δείξει επ’ ουδενί, ότι προσέχει τα πόδια του και περιμένει απλά να περάσουν οι μήνες κι αυτό πρέπει να επισημανθεί.