Υποχρεωτικό πρωϊνό από Στέφενς

Μία από τις αλλαγές, που έφερε ο Χουμπ Στέφενς στην Στουτγάρδη, είναι και το υποχρεωτικό πρωϊνό των παικτών σε μέρες που υπάρχει πρωϊνή προπόνηση. Σχεδόν κάθε μέρα, δηλαδή, για στην Μπουντεσλίγκα, ως επί το πλείστον, η προπόνηση γίνεται το πρωί.

Μέχρι τώρα, οι παίκτες έπρεπε να βρίσκονται στις 9πμ στις εγκαταστάσεις της ομάδας, τώρα το ραντεβού πήγε στις 8.30πμ, γιατί υπάρχει υποχρεωτικό πρωϊνό.

“Έχουμε ένα νεανικό ρόστερ, πολλοί παίκτες μένουν μόνοι τους και δεν τρώνε πρωϊνό. Μια μηχανή χρειάζεται ενέργεια και η ενέργεια έρχεται με τη διατροφή. Γι΄ αυτό όταν έχουμε πρωϊνή προπόνηση, θα κάνουμε πρωϊνό μαζί. Όταν ένας παίκτης έρχεται χωρίς να έχει φάει πρωϊνό, μπορεί να συμβεί να είναι λίγο πιο κουρασμένος, να μην μπορεί να συγκεντρωθεί” είπε ο προπονητής της Στουτγάρδης, που επισήμανε ότι υπάρχει κι άλλος λόγος για την καθιέρωση του πρωϊνού.

“Όταν θα τρώνε όλοι μαζί πρωϊνό, θα μιλάνε και μεταξύ τους. Ελπίζω ότι δεν θα μιλάνε μόνο για τα σπίτια τους ή τη ντίσκο, αλλά καμιά φορά θα μιλάνε και για ποδόσφαιρο” εξήγησε ο Στέφενς, που πιστεύει ότι θα βελτιωθεί και η επικοινωνία ανάμεσα στους παίκτες και φυσικά και η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ, ο Στέφενς είχε καταργήσει ακόμη και το ξενοδοχείο στους εντός έδρας αγώνες…