Έφυγα εξαιτίας της προηγούμενης διοίκησης

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και τώρα της Καβάλας, Νίκος Λιόλιος και μίλησε για το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και για τους λόγους που έφυγε από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αντιμετώπισα τον Άρη μετά από ένα χρόνο. Τα συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά ήταν και κακό και καλό. Ο αγωνιστικός χώρος δημιούργησε προβλήματα και στις δύο ομάδες. Πιστεύω όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν άδικο και το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ακόμα η ομάδα είναι στους στόχους, όμως η παρουσία του Άρη θα μας κάνει πάρα πολύ δύσκολο το έργο. Όμως δε θα τα παρατήσουμε από νωρίς και θα παλέψουμε. Η φιλοσοφία της Καβάλας είναι να παίξει ποδόσφαιρο κι από εκεί και πέρα να διεκδικούμε ότι μπορούμε και να παίρνουμε».

Για τον Άρη: «Ποιοτικά ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Αυτό δεν το είχαμε πέρυσι. Ο Άρης φέτος δεν έχει περιθώρια για λάθη. Το πάθημα έγινε μάθημα».

Για την αποχώρηση του: «Όταν είσαι στον Άρη και θεωρείς με όλες τις δυσκολίες που πέρασες δεν είναι ότι καλύτερο να φεύγεις. Σίγουρα οι καταστάσεις που υπήρχαν από την προηγούμενη διοίκηση δεν με βοήθησαν ώστε να μείνω στην ομάδα.