“Θα ασχοληθώ με την προπονητική”

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είπε πολλά λόγια στην εκδήλωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας. Ο Ουρουγουανός ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή, “όπου κι αν πάω οι φίλοι του ΠΑΟΚ με αγκαλιάζουν” είπε, ενώ επανέλαβε (κάτι που είναι γνωστό) την πρόθεση του δηλαδή να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Στα σχέδια μου είναι να ασχοληθώ με την προπονητική», ακούστηκε να λέει σε οπαδούς της ομάδας την ώρα που όλοι ήθελαν να τον αγκαλιάσουν, να βγουν μια φωτογραφία μαζί του. Στα πλάνα του Γκαρσία είναι να παρακολουθήσει προπονητική σχολή είτε στην πατρίδα του, Ουρουγουάη, είτε στην Ισπανία, με την οικογένεια του να παραμένει στη Θεσσαλονίκη.

Εκ μέρους του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας – Αλμωπίας μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης που ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ξέρουμε πώς δεν προσποιήθηκε ποτέ, μείωνε το συμβόλαιό του συνεχώς για μείνει στην ομάδα» και ότι «η ΠΑΕ δεν του συμπεριφέρθηκε όπως όφειλε και πως θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει όπως όλες οι ομάδες τις σημαίες τους».