“Ακούσαμε πολλά με Κλάους”

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ, αναδείχτηκε MVP του αγώνα και στη διάρκεια της… απονομής, βρήκε την ευκαιρία να βγάλει το παράπονό του…

“Εχουμε ακούσει πολλά και εγώ και ο Κλάους, ότι δημιουργούμε θέματα. Φυσικά επειδή οι προσδοκίες είναι μεγάλες είτε έρθει επιθετικός είτε σε κάποια άλλη θέση εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Αυτές οι φήμες μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν και εμείς προσπαθούμε να κρατάμε την αρνητική ενέργεια έξω από την ομάδα”, είπε ο φορ του ΠΑΟΚ, που όσο να ναι, δεν νιώθει τόσο άνετα, όπως κι ο Αθανασιάδης, όλο αυτό το διάστημα, που όλοι περιμένουν έναν… Μεσσία για την επίθεση.

“Σίγουρα είναι μία τονωτική ένεση αλλά το να μην σκοράρω, δεν με επηρεάζει συνειδητά. Ασυνείδητα ίσως. Μπορεί να χάσω αυτό που λέμε πως δεν χάνεται αλλά σε κάποια άλλη φάση θα το βάλω. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχω μάθει στη ζωή μου να μην απογοητεύομαι εύκολα” είπε ο 32χρονος επιθετικός, όταν ρωτήθηκε για τα δύο γκολ, που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε και στο θετικό σημάδι, που έδειξε ο ΠΑΟΚ σήμερα.

“Θέλουμε να κρατήσουμε ότι μπήκαμε πολύ δυνατά. Κάτι που είναι θετικό σημάδι για την συνέχεια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πετύχαμε γρήγορα γκολ και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ολα παίζουν ρόλο και φυσικό είναι ο προπονητής μας να έχει απαιτήσεις όμως δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά κυρίαρχος σε ένα ματς. Εμείς θέλουμε από την πλευρά μας να είμαστε όπως σήμερα και να έχουμε περισσότερη διάρκεια”

Ο αρχηγός μίλησε και για τον Μαντούρο, όταν ρωτήθηκε σχετικά. “Θα βοηθήσει πολύ. Αλλωστε γι’ αυτό γίνονται οι μεταγραφές. Εχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με πολλά παιδιά που όλοι θα χρειαστούν και όλοι μπορούν να προσφέρουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας”, είπε.