Ο πιστός Άαρον τρόμαξε τον ΠΑΟΚ

Ένας πιστός Χριστιανός τρόμαξε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Γιούροκαπ.

Βαθιά θρησκευόμενος ο Άαρον Κραφτ, εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή και μελετάει σχεδόν καθημερινά την Βίβλο.

Την είχε(φωτό) στο σακίδιό του και στα αποδυτήρια του κλειστού της Πυλαίας κι αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ φορώντας παπούτσια που είχαν γραμμένη την ένδειξη 5:8 για να του υπενθυμίζει στίχο της προς Ρωμαίους Επιστολής του αποστόλου Παύλου.

«Συνίστησι δὲ τὴν ἑαυτοῦ ἀγάπην εἰς ἡμᾶς ὁ Θεός, ὅτι ἔτι ἁμαρτωλῶν ὄντων ἡμῶν Χριστὸς ὑπὲρ ἡμῶν ἀπέθανε» αναφέρει ο στίχος ή επί το απλούστερον «Ο Θεός όμως δείχνει και επιβεβαιώνει κατά ένα τρόπον αναντίρρητον την αγάπην του προς εμάς εκ του γεγονότος ότι, ενώ εμείς είμαστε αμαρτωλοί, ο Χριστός εθυσιάσθη προς χάριν μας».

Ξεχωριστή περίπτωση αθλητή είναι ο γκαρντ της Ζολνόκι. Όπως έλεγε ο ίδιος στα φοιτητικά χρόνια «είμαι πρώτα Χριστιανός κι ακολούθως φοιτητής και καλαθοσφαιριστής».

Έχει πλούσια δράση κυρίως μέσω της οργάνωσης Athletes in Action(ΑΙΑ) του πανεπιστημίου Οχάιο Στέιτ. Ο ίδιος εξηγεί: «Τα  μέλη της AIA δεν είμαστε αθλητές που τυγχάνει να είμαστε Χριστιανοί, είμαστε Χριστιανοί που τυγχάνει να είμαστε αθλητές».

Το thessports.gr συνάντησε τον Κραφτ μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

«Προσπαθώ να μελετώ την Βίβλο καθημερινά» είπε.

Φωτογραφήθηκε με ευχαρίστηση και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα σε οικογένεια που δεν είχε μέλη Χριστιανούς κι αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Ας μην επεκταθούμε…

Ήταν  δική μου επιλογή να γίνω Χριστιανός στην περίοδο που φοιτούσα στο πανεπιστήμιο.

Το μπάσκετ είναι βήμα έκφρασης, παίζω μπάσκετ για τον Θεό».

Η οπτική του γωνία για τη ζωή έχει προσφέρει ηρεμία στον Κραφτ. Αν δεν προερχόταν από ασθένεια, θα απειλούσε πιο σοβαρά τον ΠΑΟΚ.

Ο πιστός Χριστιανός Άαρον έπαιξε χθες(14/10) 28 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα, σκόραρε ένδεκα πόντους(2/5 διπ., 2/2 τρ., 1/ 2 β.), μάζεψε έξι ριμπάουντ, έκανε δύο κλεψίματα, είχε δύο λάθη κι έβγαλε τρεις ασίστ.

Μάλιστα στο 25΄έδωσε το σύνθημα για την ολική αντεπίθεση της ομάδας του με τρίποντο που διαμόρφωσε σκορ 45-46 για την Ζολνόκι.

Στη σύντομη συνάντηση μαζί του διακρίναμε άνθρωπο με γαλήνιο βλέμμα. Η βαθιά πίστη του Άαρον Κραφτ στο Θεό τον έχει βοηθήσει να βρει την ισορροπία του.

 

 

IMG_5629[1]

 

Ο στίχος 5:8 της προς Ρωμαίους Επιστολής του αποστόλου Παύλου στα παπούτσια του Άαρον Κραφτ δίνει δύναμη και ισορροπία στον γκαρντ της Ζολνόκι σε όλα τα ματς από τα φοιτητικά χρόνια του

 

aaron

Στα πρώτα φοιτητικά χρόνια του στο Οχάιο Στέιτ επέλεξε ο Άαρον Κραφτ να γίνει Χριστιανός