Ανεπανόρθωτη ζημιά για Όντομ

Ο Λαμάρ Όντομ μάχεται να κρατηθει στη ζωή για δεύτερη μέρα μετά το χθεσινό περιστατικό σε οίκο ανοχής και την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύευται διασωληνωμένος.

Ωστόσο τα νέα που για την κατάστασή του δεν είναι ενθαρρυντικά, ενώ εξελίξεις έρχονται συνέχεια στην επικαιρότητα για τα αίτια της κατάστασής του. Σύμφωνα με την «Daily Mail» στον οργανισμό του Αμερικανού σέντερ βρέθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ τις τέσσερις τελευταίες μέρες κοκαΐνη υπήρχε στο αίμα του, αφού είχε πάρει με αρκετές ιερόδουλες.

Σύμφωνα πάντα με το Αγγλικό μέσο ο πρώην παίκτης έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, το συκώτι του έχει διαλυθεί και οι πιθανότητες να επιβιώσει πλέον βρίσκονται στο 50%. Η ζημιά που έχει υποστεί ο εγκέφαλος του είναι αρκετά σημαντική και μη αναστρέψιμη ακόμη και αν καταφέρει ο πρώην ΝΒΑερ να κρατηθεί στην ζωή.

Ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο ο Όντομ να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν το συμβάν ο ίδιος μίλαγε για την «κατεστραμμένη ζωή του». Επίσης λίγο πριν το συμβάν, είχε προβληθεί στην τηλεόραση το ριάλιτι των αδελφών Καρντάσιαν, με την Κλόι, πρώην γυναίκα του, να εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση του αφού είχε κλονιστεί όταν έχασσε τον καλύτερο του φίλο, εξαιτίας των ναρκωτικών.