Βραβεύτηκαν και μίλησαν για Ηρακλή…

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Μακ, Πέλκας και Τζαβέλλας βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους το τελευταίο διάστημα και μίλησαν μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, ως ο MVP της ομάδας για τον Αύγουστο: «Πρώτα απ’ όλα είναι ένα σημαντικό βραβείο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι ωραίο να έχεις τέτοιες διακρίσεις. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα. Όσο για την πρόκριση της Σλοβακίας στο EURO, είναι το high light της καριέρας μου. Είμαι 24 ετών και θα παίξω πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση 24 ετών. Είμαι χαρούμενος που θα πάω στο EURO. Για την ώρα πάντως το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Και σίγουρα διανύω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου».

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Είναι σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη γιατί στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν τα καταφέραμε.Έχουμε τρεις μέρες για να ξεκουραστούμε και να πάμε έτοιμοι σε αυτή την αναμέτρηση».

Ακολούθησε ο Δημήτρης Πέλκας, του οποίου το γκολ στον αγώνα με την Μπρόντμπι ψηφίστηκε ως το καλύτερο για τον μήνα Αύγουστο.

Αρχικά ανέφερε: «Επέστρεψα στην ομάδα και ήρθα με σκοπό να καθιερωθώ στην ομάδα. Δούλεψα πολύ πέρσι. Συνεχίζω να δουλεύω κι ελπίζω να έχουμε μία ανοδική συνεχόμενη πορεία με την ομάδα»

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Το σημαντικό είναι να μην σταθώ εδώ, να προχωράω με την πολύ δουλειά και να βάζω συνέχεια στόχους».

Τελευταίος μίλησε ο MVP Σεπτεμβρίου, Γιώργος Τζαβέλλας. Στην αρχικά τοποθέτησή του, τόνισε: «Είναι κάτι πολύ όμορφο να σε βραβεύουν και ειδικά όταν πίσω από αυτή την βράβρευση υπάρχουν οι φίλαθλοι. Εκτός από αυτούς όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι είναι βραβείο όλης της ομάδας. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα κάνει κάτι. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το βραβείο με τους συμπαίκτες μου».

Για την ίωση που τον ταλαιπωρεί και το ματς με τον Ηρακλή: «Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χάσω αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαι καλά. Όπως είχα πει και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έτσι και θα πω και τώρα. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τρεις βαθμοί είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό είτε με τον Ηρακλή. Με τον Ολυμπιακό δεν τα καταφέραμε. Τώρα είμαστε υποχρεώμενοι να πάμε και να νικήσουμε.  Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».