Πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ στον Πανσερραϊκό

Ο Στέφανος Μαματζής, επιτυχημένος Σερραίος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, παρακολουθεί συχνά παιχνίδια του Πανσερραϊκού και την Τετάρτη βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο για να παρακολουθήσει το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών εξήρε την προσπάθεια της διοίκησης, την οποία και στηρίζει οικονομικά, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην… δεύτερη αγάπη του, την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατός ο Πανσερραϊκός. Μου άρεσαν πολύ τα παιδιά. Και ο Φουρτάδο μου άρεσε και ο Αργεντινός και ο Ιωαννίδης πολύ όταν μπήκε. Μία-δύο κινήσεις είδα και κατάλαβα πολλά. Μόνο αμυντικά υπάρχουν κάποια κενά, αλλά πιστεύω με 2-3 προσθήκες στην άμυνα η ομάδα θα είναι καταπληκτική και μπορεί να διεκδικήσει πολλά. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις άλλες ομάδες. Π.χ ο Ολυμπιακός Βόλου του φίλου μου του Μπέου που ήταν και χθες εδώ, δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα. Θα μπορούσε να χάσει με περισσότερα γκολ”.

Για την διοίκηση:

“Μου αρέσει πολύ αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει από τα παιδιά. Είναι σοβαροί, είναι καταπληκτικοί επιχειρηματίες, αγαπάνε την ομάδα, βάζουν τα χρήματα τους και είμαι κοντά τους από την πρώτη ημέρα. Τους είπα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω να είμαι κοντά τους διακριτικά, τους έχω δώσει χρήματα, τους έχω βοηθήσει, δε θέλω να μιλήσω για ποσά και θα συνεχίσω να είμαι κοντά τους σε ότι χρειαστεί. Απλά θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους Σερραίους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Να δούνε ότι είναι δικιά τους η ομάδα. Οι επιχειρηματίες βάζοντας έστω μία διαφήμιση, μία πινακίδα στο γήπεδο και οι απλοί φίλαθλοι πηγαίνοντας στο γήπεδο και στηρίζοντας την ομάδα. Θα έπρεπε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου π.χ να έχει 5.000 κόσμο”.

Για την καταγωγή του:

“Είμαι Πανσερραϊκός και μετά ΑΕΚ. Αγαπάω τον τόπο μου. Είμαι Σερραίος και από το Μητρούσι μάλιστα. Το λέω και στο Κολωνάκι. Είχα πει κάποτε στον Κόκκαλη που με ρώτησε από που είναι ο πατέρας μου, την Μπέλιτσα την ξέρεις; Μου λέει όχι. Αν δεν ξέρεις την Μπέλιτσα δε ξέρεις και τον πατέρα μου μου. Να μη ξεχνάμε την καταγωγή μας, ανεξάρτητα τι γίναμε. Αυτός που ξεχνάει απ’ όπου ξεκίνησε είναι τελειωμένος. Είναι τιμή μας που είμαστε Σερραίοι. Από εδώ βγήκε ο μεγαλύτερος Εθνάρχης”.

Για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ που έρχεται:

“Δε θέλω να κάνω πρόβλεψη, αλλά θα δείτε μια ΑΕΚ που δεν έχετε δει. Είναι μία ομάδα νέα που τρέχει πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Κακά τα ψέμματα. Δε πάει η ΑΕΚ να πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Και ο Μελισσανίδης θα πετύχει πολλά. Μαζί μεγαλώσαμε. Τον ξέρω καλά. Είναι έξυπνος και ομάδα θα φτιάξει και το γήπεδο θα κάνει. Να είστε σίγουροι”.

Πηγή : serressport