Εισιτήριο; Απόδειξη ότι είσαι Ηρακλής!

Σε μια προσπάθεια να δώσουν το παρών φίλοι του ΠΑΟΚ οι άνθρωποι του Ηρακλή ζητούν… αποδεικτικά στοιχεία πριν πουλήσουν το κάθε εισιτήριο για την… φίλαθλη ταυτότητα. 

Όπως είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας την «κυανόλευκης» ΠΑΕ Μάκης Σαρλής έχουν προσπαθήσει και φίλοι άλλης ομάδας (του ΠΑΟΚ πιο συγκεκριμένα) να πάρουν εισιτήριο αλλά αυτά πωλούνται μόνο αν μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι υποστηρίζει τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena Fm:

«Μόνο οι Ηρακληδείς θα είναι στο γήπεδο. Να είναι όλο το γήπεδο ντυμένο στα μπλε. Είχε ουρές. Έχει μπλουζάκια και στη Μίκρα και στην μπουτίκ. Έρχονται και φίλαθλοι που δεν είναι Ηρακλής. Πρέπει να έχει αποδεικτικό στοιχείο ο άλλος ότι είναι Ηρακλής.

Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και ο κόσμος ένθερμος. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας. Σήμερα θα πωλούνται μέχρι της 8 το βράδυ εισιτήρια. Την Κυριακή θα βγουν τα εισιτήρια από το πρωί.

Παίζουμε στην έδρα μας. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι μεγάλος. Θα γεμίσουμε το Καυτανζόγλειο. Τα μηνύματα από επαρχία είναι φοβερά. Αν θέλει ομάδα να έρθει θα μας δώσει τα ίδια εισιτήρια για τον αγώνα στην έδρα της»